Vlaamse Computer Mij BVBA

Contactgegevens Vlaamse Computer Mij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Computer Mij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Computer Mij BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gustaaf Callierlaan 147; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 88 74; 09 225 99 19; 0475 64 79 73 (+32-09 225 88 74; 09 225 99 19; 0475 64 79 73) 09 225 88 74; 09 225 99 19; 0475 64 79 73 (+32-09 225 88 74; 09 225 99 19; 0475 64 79 73)

Fax (fax): 09 233 11 10 (+32-09 233 11 10) 09 233 11 10 (+32-09 233 11 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Computer Mij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Computer Mij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Computer Mij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Computer Mij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Computer Mij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Computer Mij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Computer Mij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Computer Mij BVBA
Products information Vlaamse Computer Mij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07184753417
Ondernemingsnummer: 4133575439
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Networks; Data processing - Computers; Data processing - Computer maintenance & Repair

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Computer Mij BVBA
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Computer Mij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Computer Mij BVBA
Addition kinds of activities for Vlaamse Computer Mij BVBA

011100. Tarwe | Wheat
452200. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
25410100. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
35999906. Elektrische ontladingsbewerking (edm) | Electrical discharge machining (edm)
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij Vlaamse Computer Mij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Computer Mij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Computer Mij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Computer Mij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnmedewerkers (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DERO CONSTRUCT

    Type: Vervanging brugpensioen

    voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Student klantendienst m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een jobstudent die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Administratief juridisch medewerk(st)er (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opmaak van juridische documenten (volmachten, dadingen, ingebrekestellingen,...) en je behandelt zelfstandig schade- en verzekeringsdossiers op vlak van liability -BA/ ABR. Je biedt administratieve assistentie en ondersteuning aan de juriste. (voorbereiding procedure, expertise,...) Je biedt de eerstelijnshulp van de juridische dienst: klassement, beheer agenda's, aanleveren juridische documentatie, administratieve opvolging dossiers.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Computer Mij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Computer Mij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Computer Mij BVBA. Laat een reactie achter voor Vlaamse Computer Mij BVBA. Vlaamse Computer Mij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Computer Mij BVBA. Leave a respond for Vlaamse Computer Mij BVBA. Vlaamse Computer Mij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Computer Mij BVBA op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Computer Mij BVBA
Location of Vlaamse Computer Mij BVBA on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Computer Mij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Computer Mij BVBA Vlaamse Computer Mij BVBA: FORTIS | Lefrere Kantoorbenodigdheden | Gielen J | Riga Jean-Pierre | IMPRIM ARTIS GARE DE BAULERS

Other related companies as Vlaamse Computer Mij BVBA: FORTIS | Lefrere Kantoorbenodigdheden | Gielen J | Riga Jean-Pierre | IMPRIM ARTIS GARE DE BAULERS

Vlaamse Computer Mij BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Computer Mij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07184753417. Het bedrijf Vlaamse Computer Mij BVBA bevindt zich op het adres: Gustaaf Callierlaan 147; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 885,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Networks; Data processing - Computers; Data processing - Computer maintenance & Repair.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Computer Mij BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Computer Mij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Computer Mij BVBA, openstaande posities, locatie van Vlaamse Computer Mij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaamse Computer Mij BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Computer Mij BVBA, company assigned to the tax number BE07184753417. The company Vlaamse Computer Mij BVBA is located at the address: Gustaaf Callierlaan 147; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 885,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Software. List of products are Networks; Data processing - Computers; Data processing - Computer maintenance & Repair.
The main activity of Vlaamse Computer Mij BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Computer Mij BVBA is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Computer Mij BVBA, open positions, location of Vlaamse Computer Mij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Computer Mij BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Computer Mij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Computer Mij BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Computer Mij BVBA, employees, financial statistics.