VDZ-PC-Tech

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VDZ-PC-Tech
Private companiesMetal Mining • VDZ-PC-Tech

Contactgegevens VDZ-PC-Tech: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDZ-PC-Tech: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDZ-PC-Tech

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jules Bordet 18; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 0476 26 77 17 (+32-0476 26 77 17) 0476 26 77 17 (+32-0476 26 77 17)

Fax (fax): +32 (53) 644-46-16 +32 (53) 644-46-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDZ-PC-Tech: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDZ-PC-Tech"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDZ-PC-Tech"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDZ-PC-Tech, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDZ-PC-Tech. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDZ-PC-Tech, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDZ-PC-Tech. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDZ-PC-Tech
Products information VDZ-PC-Tech

BTW identificatienummer (tax): BE08743438720
Ondernemingsnummer: 8068603515
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in VDZ-PC-Tech zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDZ-PC-Tech
(Get full report from official database of BE for VDZ-PC-Tech)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDZ-PC-Tech
Addition kinds of activities for VDZ-PC-Tech

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
421203. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
28690106. Graan alcohol, industrieel | Grain alcohol, industrial
32969900. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec

Werken bij VDZ-PC-Tech: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDZ-PC-Tech: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDZ-PC-Tech. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDZ-PC-Tech. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • OPERATOREN chocolade (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: MONTSERRAT

    Type: Vaste Job

    Montserrat chocolade is dé referentie voor biologische, suiker- en lactosevrije chocolade. We zijn goed vertegenwoordigd in het binnenland, maar exporteren ook naar vele Europese landen en exotische locaties zoals Japan. Ons product is gegeerd en brengt een sterke groei met zich mee. Meer informatie vindt u op www.montserrat.be. Uw taak: u wordt opgeleid om met de mouleermachine te leren werken. Hiermee maken we pralines, caraques en gevulde chocoladeartikelen.

  • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

Zoek naar antwoorden van VDZ-PC-Tech in sociale netwerken
Look for responds of VDZ-PC-Tech in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDZ-PC-Tech. Laat een reactie achter voor VDZ-PC-Tech. VDZ-PC-Tech bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDZ-PC-Tech. Leave a respond for VDZ-PC-Tech. VDZ-PC-Tech on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDZ-PC-Tech op de google maps. Adres en contacten VDZ-PC-Tech
Location of VDZ-PC-Tech on the google maps. Address and contacts of VDZ-PC-Tech

Andere gerelateerde bedrijven als come VDZ-PC-Tech VDZ-PC-Tech: Thomas Roger & Fils SA | Actif Industries International | BRIDGE CLUB VEURNE | GMB Consulting SPRL | Godeau Fr猫res SPRL

Other related companies as VDZ-PC-Tech: Thomas Roger & Fils SA | Actif Industries International | BRIDGE CLUB VEURNE | GMB Consulting SPRL | Godeau Fr猫res SPRL

VDZ-PC-Tech is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDZ-PC-Tech, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08743438720. Het bedrijf VDZ-PC-Tech bevindt zich op het adres: Avenue Jules Bordet 18; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in VDZ-PC-Tech zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDZ-PC-Tech is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDZ-PC-Tech is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDZ-PC-Tech, openstaande posities, locatie van VDZ-PC-Tech op de kaart.

VDZ-PC-Tech is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDZ-PC-Tech, company assigned to the tax number BE08743438720. The company VDZ-PC-Tech is located at the address: Avenue Jules Bordet 18; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Software. Products created in VDZ-PC-Tech were not found.
The main activity of VDZ-PC-Tech is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VDZ-PC-Tech is not available. You also can look at reviews of VDZ-PC-Tech, open positions, location of VDZ-PC-Tech on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDZ-PC-Tech, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDZ-PC-Tech, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDZ-PC-Tech, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDZ-PC-Tech, employees, financial statistics.