T.P.S. INFORMATIC SPRL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • T.P.S. INFORMATIC SPRL
Private companiesMetal Mining • T.P.S. INFORMATIC SPRL

Contactgegevens T.P.S. INFORMATIC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.P.S. INFORMATIC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

T.P.S. INFORMATIC SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Emile Vandervelde 3; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 32 32 82 (+32-019 32 32 82) 019 32 32 82 (+32-019 32 32 82)

Fax (fax): 019 32 82 04 (+32-019 32 82 04) 019 32 82 04 (+32-019 32 82 04)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.P.S. INFORMATIC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.P.S. INFORMATIC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.P.S. INFORMATIC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.P.S. INFORMATIC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.P.S. INFORMATIC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.P.S. INFORMATIC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.P.S. INFORMATIC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.P.S. INFORMATIC SPRL
Products information T.P.S. INFORMATIC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03082458496
Ondernemingsnummer: 7739288330
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.P.S. INFORMATIC SPRL
(Get full report from official database of BE for T.P.S. INFORMATIC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor T.P.S. INFORMATIC SPRL
Addition kinds of activities for T.P.S. INFORMATIC SPRL

601199. Federale reservebanken, nec | Federal reserve banks, nec
873102. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
20910203. Kreeft, geconserveerd en uitgehard | Crabmeat, preserved and cured
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
51490100. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange

Werken bij T.P.S. INFORMATIC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.P.S. INFORMATIC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.P.S. INFORMATIC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.P.S. INFORMATIC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Project assistant regio West-Vlaanderen (m/v) (1248717) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je als assistant steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging, verfrissende inzichten en boeiende contacten? Hou je van afwisseling en wil je je carrière constant laten evolueren, maar ben je toch gesteld op werkzekerheid? Stop dan met zoeken! Secretary Plus Outsourcing Solutions biedt je de variatie die je wil met de zekerheid van een vast contract en continuïteit in je job. In West-Vlaanderen hebben wij momenteel verschillende projecten als medewerker customer service, management assistant, sales assistant, logistiek bediende, ... dit met onmiddellijke indiensttreding.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Lesgever blind typen - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in Mechelen.

  • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

  • PROJECT COORDINATOR (binnendeuren voor de professionele markt,) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Na een intense opleiding ben je verantwoordelijk voor de organisatie, coördinatie en opvolging van de levering en plaatsing van onze producten op grote werven. Na ontvangst van een werfdossier, volg je dit verder op en heb je oog voor het na te streven rendement. Je staat daarbij in voor de kwalitatieve uitvoering van de werken, conform de geldende voorschriften, binnen de vooropgestelde tijd. Verder geef je de juiste instructies aan de plaatsers van de producten. Je zorgt voor een correcte en precieze informatie naar alle partijen toe. Je rapporteert aan de Project Manager België. Op termijn kan je doorgroeien tot Junior Project Manager. Daartoe heb je of ontwikkel je volgende kennis en vaardigheden: het lezen van lastenboeken en bouwplannen. Fungeren als centraal aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen. Onderhouden van de contacten met de klant en je coördineert de technische en administratieve aspecten van de projecten. Meetstaten opstellen, uitwerken en opstellen van de planning van de verschillende projecten. Opvolging van projecten en die planmatig, logistiek en financieel afhandelen. Nauwe samenwerking met de project studiedienst en de commerciële binnendienst.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Technieker op de baan specialisatie pellets m/v - firma te Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Interesse in een job als Technieker op de baan en een passie voor vuur ? Als Servicetechnieker werk je mee in de dienst na verkoop bij een bedrijf gespecialiseerd in verkoop van kachels en haarden regio Oudenaarde ! Jouw job als Servicetechnieker staat centraal bij de firma ! Als technieker ga je de baan op om bij particuliere klanten herstellingen uit te voeren aan onder andere pelletkachels , je onderhoudt toestellen en geeft ook training bij vernieuwde producten. Je interventies als technieker worden dagelijks ingepland , een 3 à 4 per dag, dit afhankelijk van de regio. Je werkgebied vanuit Oudenaarde als technieker is Oost-Vlaanderen , West-Vlaanderen, Brabant , Antwerpen , Henegouwen. Zeer uitzonderlijk werk je buiten België.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van T.P.S. INFORMATIC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of T.P.S. INFORMATIC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.P.S. INFORMATIC SPRL. Laat een reactie achter voor T.P.S. INFORMATIC SPRL. T.P.S. INFORMATIC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.P.S. INFORMATIC SPRL. Leave a respond for T.P.S. INFORMATIC SPRL. T.P.S. INFORMATIC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.P.S. INFORMATIC SPRL op de google maps. Adres en contacten T.P.S. INFORMATIC SPRL
Location of T.P.S. INFORMATIC SPRL on the google maps. Address and contacts of T.P.S. INFORMATIC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come T.P.S. INFORMATIC SPRL T.P.S. INFORMATIC SPRL: Arndt Eric SPRL | GEORGES SMETS | De Nauw Alain | ERIC VAN GEERTRUYDEN | Collin Ph

Other related companies as T.P.S. INFORMATIC SPRL: Arndt Eric SPRL | GEORGES SMETS | De Nauw Alain | ERIC VAN GEERTRUYDEN | Collin Ph

T.P.S. INFORMATIC SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is T.P.S. INFORMATIC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03082458496. Het bedrijf T.P.S. INFORMATIC SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Emile Vandervelde 3; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 836,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van T.P.S. INFORMATIC SPRL is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.P.S. INFORMATIC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.P.S. INFORMATIC SPRL, openstaande posities, locatie van T.P.S. INFORMATIC SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T.P.S. INFORMATIC SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is T.P.S. INFORMATIC SPRL, company assigned to the tax number BE03082458496. The company T.P.S. INFORMATIC SPRL is located at the address: Avenue Emile Vandervelde 3; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 836,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Software. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of T.P.S. INFORMATIC SPRL is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.P.S. INFORMATIC SPRL is not available. You also can look at reviews of T.P.S. INFORMATIC SPRL, open positions, location of T.P.S. INFORMATIC SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.P.S. INFORMATIC SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.P.S. INFORMATIC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.P.S. INFORMATIC SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.P.S. INFORMATIC SPRL, employees, financial statistics.