Sjapo bvba Software - Jaco

Contactgegevens Sjapo bvba Software - Jaco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sjapo bvba Software - Jaco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sjapo bvba Software - Jaco

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldstraat 10; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 314 60 67 (+32-03 314 60 67) 03 314 60 67 (+32-03 314 60 67)

Fax (fax): 03 314 96 69 (+32-03 314 96 69) 03 314 96 69 (+32-03 314 96 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sjapo bvba Software - Jaco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sjapo bvba Software - Jaco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sjapo bvba Software - Jaco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sjapo bvba Software - Jaco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sjapo bvba Software - Jaco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sjapo bvba Software - Jaco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sjapo bvba Software - Jaco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sjapo bvba Software - Jaco
Products information Sjapo bvba Software - Jaco

BTW identificatienummer (tax): BE02593566894
Ondernemingsnummer: 3642486572
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Sjapo bvba Software - Jaco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sjapo bvba Software - Jaco
(Get full report from official database of BE for Sjapo bvba Software - Jaco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sjapo bvba Software - Jaco
Addition kinds of activities for Sjapo bvba Software - Jaco

507899. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
794101. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
33399912. Rhenium-raffinage (primair) | Rhenium refining (primary)
38429921. brancards | Stretchers
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij Sjapo bvba Software - Jaco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sjapo bvba Software - Jaco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sjapo bvba Software - Jaco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sjapo bvba Software - Jaco. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Zelfstandige uitbater (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

Zoek naar antwoorden van Sjapo bvba Software - Jaco in sociale netwerken
Look for responds of Sjapo bvba Software - Jaco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sjapo bvba Software - Jaco. Laat een reactie achter voor Sjapo bvba Software - Jaco. Sjapo bvba Software - Jaco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sjapo bvba Software - Jaco. Leave a respond for Sjapo bvba Software - Jaco. Sjapo bvba Software - Jaco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sjapo bvba Software - Jaco op de google maps. Adres en contacten Sjapo bvba Software - Jaco
Location of Sjapo bvba Software - Jaco on the google maps. Address and contacts of Sjapo bvba Software - Jaco

Andere gerelateerde bedrijven als come Sjapo bvba Software - Jaco Sjapo bvba Software - Jaco: FA. ART PARKET | MODERN ART | TORDOIR ENGINEERING | MEUBLES DECOREX | NEWCOURSE

Other related companies as Sjapo bvba Software - Jaco: FA. ART PARKET | MODERN ART | TORDOIR ENGINEERING | MEUBLES DECOREX | NEWCOURSE

Sjapo bvba Software - Jaco is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sjapo bvba Software - Jaco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02593566894. Het bedrijf Sjapo bvba Software - Jaco bevindt zich op het adres: Leopoldstraat 10; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Sjapo bvba Software - Jaco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sjapo bvba Software - Jaco is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sjapo bvba Software - Jaco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sjapo bvba Software - Jaco, openstaande posities, locatie van Sjapo bvba Software - Jaco op de kaart.

Sjapo bvba Software - Jaco is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sjapo bvba Software - Jaco, company assigned to the tax number BE02593566894. The company Sjapo bvba Software - Jaco is located at the address: Leopoldstraat 10; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in Sjapo bvba Software - Jaco were not found.
The main activity of Sjapo bvba Software - Jaco is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sjapo bvba Software - Jaco is not available. You also can look at reviews of Sjapo bvba Software - Jaco, open positions, location of Sjapo bvba Software - Jaco on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sjapo bvba Software - Jaco, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sjapo bvba Software - Jaco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sjapo bvba Software - Jaco, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sjapo bvba Software - Jaco, employees, financial statistics.