FLPIERRE DUCATE & CO BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • FLPIERRE DUCATE & CO BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • FLPIERRE DUCATE & CO BVBA

Contactgegevens FLPIERRE DUCATE & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPIERRE DUCATE & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPIERRE DUCATE & CO BVBA

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Morinnestr. 18 8500 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-22-32-69 32-56-22-32-69

Fax (fax): +32 (11) 756-59-68 +32 (11) 756-59-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPIERRE DUCATE & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPIERRE DUCATE & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPIERRE DUCATE & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPIERRE DUCATE & CO BVBA
Products information FLPIERRE DUCATE & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02431243896
Ondernemingsnummer: 4896301269
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLPIERRE DUCATE & CO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Twisting and spinning - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPIERRE DUCATE & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for FLPIERRE DUCATE & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPIERRE DUCATE & CO BVBA
Addition kinds of activities for FLPIERRE DUCATE & CO BVBA

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
335504. Aluminium rail en structurele vormen | Aluminum rail and structural shapes
17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
23920401. Servetten, stof en nonwoven: gemaakt van aangekochte materialen | Napkins, fabric and nonwoven: made from purchased materials
36330000. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service
79991602. Rafting tours | Rafting tours

Werken bij FLPIERRE DUCATE & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPIERRE DUCATE & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

Zoek naar antwoorden van FLPIERRE DUCATE & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. Laat een reactie achter voor FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. FLPIERRE DUCATE & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. Leave a respond for FLPIERRE DUCATE & CO BVBA. FLPIERRE DUCATE & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPIERRE DUCATE & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten FLPIERRE DUCATE & CO BVBA
Location of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPIERRE DUCATE & CO BVBA FLPIERRE DUCATE & CO BVBA: JEAN-FRAN?OIS MUNSTER | JUDO CLUB EGHEZ?E | DIRK VANDERBIESEN | Buroda SA | Ongenaet

Other related companies as FLPIERRE DUCATE & CO BVBA: JEAN-FRAN?OIS MUNSTER | JUDO CLUB EGHEZ?E | DIRK VANDERBIESEN | Buroda SA | Ongenaet

FLPIERRE DUCATE & CO BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02431243896. Het bedrijf FLPIERRE DUCATE & CO BVBA bevindt zich op het adres: Morinnestr. 18 8500 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Twisting and spinning - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLPIERRE DUCATE & CO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPIERRE DUCATE & CO BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPIERRE DUCATE & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, openstaande posities, locatie van FLPIERRE DUCATE & CO BVBA op de kaart.

FLPIERRE DUCATE & CO BVBA is a company, that was registered 2002 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, company assigned to the tax number BE02431243896. The company FLPIERRE DUCATE & CO BVBA is located at the address: Morinnestr. 18 8500 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Twisting and spinning - machinery and equipment. Products created in FLPIERRE DUCATE & CO BVBA were not found.
The main activity of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, open positions, location of FLPIERRE DUCATE & CO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPIERRE DUCATE & CO BVBA, employees, financial statistics.