Scius Ict SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Scius Ict SPRL
Private companiesCommunications • Scius Ict SPRL

Contactgegevens Scius Ict SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scius Ict SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scius Ict SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Franklin Roosevelt 104; 1330; Rixensart, België

Telefoon (phone): 02 652 55 91 (+32-02 652 55 91) 02 652 55 91 (+32-02 652 55 91)

Fax (fax): +32 (86) 654-66-88 +32 (86) 654-66-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scius Ict SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scius Ict SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scius Ict SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scius Ict SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scius Ict SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scius Ict SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scius Ict SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scius Ict SPRL
Products information Scius Ict SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06931793212
Ondernemingsnummer: 6498657226
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Scius Ict SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scius Ict SPRL
(Get full report from official database of BE for Scius Ict SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scius Ict SPRL
Addition kinds of activities for Scius Ict SPRL

422500. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
02790201. Volière | Aviary
17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
24410203. Verzendkoffer, hout: nagel of slot hoek | Shipping cases, wood: nailed or lock corner
35710000. Elektronische computers | Electronic computers
59990000. Diversen winkels, nec | Miscellaneous retail stores, nec

Werken bij Scius Ict SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scius Ict SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scius Ict SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scius Ict SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingbedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen en de orde en netheid in het magazijn.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

  • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Student kassier/aanvuller M/V voor supermarkt (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Lummen zijn we op zoek naar een student- kassier voor in het weekend. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar ook in de winkel zelf. Als er niemand aan de kassa staat, ga je aanvullen in de winkel in de omgeving van je kassa.

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van Scius Ict SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Scius Ict SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scius Ict SPRL. Laat een reactie achter voor Scius Ict SPRL. Scius Ict SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scius Ict SPRL. Leave a respond for Scius Ict SPRL. Scius Ict SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scius Ict SPRL op de google maps. Adres en contacten Scius Ict SPRL
Location of Scius Ict SPRL on the google maps. Address and contacts of Scius Ict SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Scius Ict SPRL Scius Ict SPRL: GISSART | Monique et Jean | Dhondt F | H VAN AUTGAERDEN | FRANCOISE MOTTE

Other related companies as Scius Ict SPRL: GISSART | Monique et Jean | Dhondt F | H VAN AUTGAERDEN | FRANCOISE MOTTE

Scius Ict SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scius Ict SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931793212. Het bedrijf Scius Ict SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Franklin Roosevelt 104; 1330; Rixensart. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Scius Ict SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scius Ict SPRL is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scius Ict SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scius Ict SPRL, openstaande posities, locatie van Scius Ict SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scius Ict SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scius Ict SPRL, company assigned to the tax number BE06931793212. The company Scius Ict SPRL is located at the address: Avenue Franklin Roosevelt 104; 1330; Rixensart. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in Scius Ict SPRL were not found.
The main activity of Scius Ict SPRL is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Scius Ict SPRL is not available. You also can look at reviews of Scius Ict SPRL, open positions, location of Scius Ict SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scius Ict SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scius Ict SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scius Ict SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scius Ict SPRL, employees, financial statistics.