HUIS ROMANCE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • HUIS ROMANCE
Private companiesHealth Services • HUIS ROMANCE

Contactgegevens HUIS ROMANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ROMANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ROMANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDESTRAAT 13; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14612798 (+32-14612798) 14612798 (+32-14612798)

Fax (fax): +32 (61) 630-61-42 +32 (61) 630-61-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ROMANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ROMANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ROMANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ROMANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ROMANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ROMANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ROMANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ROMANCE
Products information HUIS ROMANCE

BTW identificatienummer (tax): BE02460906982
Ondernemingsnummer: 1423522949
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HUIS ROMANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ROMANCE
(Get full report from official database of BE for HUIS ROMANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ROMANCE
Addition kinds of activities for HUIS ROMANCE

731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
27320101. Boek muziek: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Book music: printing only, not published on site
33130000. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services

Werken bij HUIS ROMANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ROMANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ROMANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ROMANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Kempen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten regio Kempen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

  • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Monitor Leerkacht Dans (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: CREABELLE

    Type: Studentenjob

    Heb jij de danskriebels in je? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze zomerstage zoeken wij iemand die onze kids de tijd van zijn leven kan geven. Je leert ze dansmoves aan waar ze niet meer stil van kunnen zitten. Je werkt met kinderen lagere school.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

Zoek naar antwoorden van HUIS ROMANCE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ROMANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ROMANCE. Laat een reactie achter voor HUIS ROMANCE. HUIS ROMANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ROMANCE. Leave a respond for HUIS ROMANCE. HUIS ROMANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ROMANCE op de google maps. Adres en contacten HUIS ROMANCE
Location of HUIS ROMANCE on the google maps. Address and contacts of HUIS ROMANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ROMANCE HUIS ROMANCE: HERWIG VERLOOY | Studio Robert Publiciteit BVBA | Cuypers & Zonen | I B M T SPRL | MARIE DE CLIPPEL

Other related companies as HUIS ROMANCE: HERWIG VERLOOY | Studio Robert Publiciteit BVBA | Cuypers & Zonen | I B M T SPRL | MARIE DE CLIPPEL

HUIS ROMANCE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ROMANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02460906982. Het bedrijf HUIS ROMANCE bevindt zich op het adres: VREDESTRAAT 13; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 440,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in HUIS ROMANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS ROMANCE is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ROMANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ROMANCE, openstaande posities, locatie van HUIS ROMANCE op de kaart.

HUIS ROMANCE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ROMANCE, company assigned to the tax number BE02460906982. The company HUIS ROMANCE is located at the address: VREDESTRAAT 13; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 440,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in HUIS ROMANCE were not found.
The main activity of HUIS ROMANCE is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ROMANCE is not available. You also can look at reviews of HUIS ROMANCE, open positions, location of HUIS ROMANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ROMANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ROMANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ROMANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ROMANCE, employees, financial statistics.