PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA

Contactgegevens PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Monnikenwerve 167-169; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 70 70 (+32-050 31 70 70) 050 31 70 70 (+32-050 31 70 70)

Fax (fax): 050 31 70 76 (+32-050 31 70 76) 050 31 70 76 (+32-050 31 70 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA
Products information PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01876708984
Ondernemingsnummer: 5067962646
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA
(Get full report from official database of BE for PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA
Addition kinds of activities for PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA

20480201. Botmeel, bereid als diervoeder | Bone meal, prepared as animal feed
24260107. Voorraad, stoel, hardhout: gedraaid, gevormd of gesneden | Stock, chair, hardwood: turned, shaped, or carved
35789903. Muntentellers | Coin counters
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural
79990603. Schaatsbaanoperatie | Roller skating rink operation

Werken bij PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Studentenjob

    Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • STUDENTEN KLANTENDIENST ZATERDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een call center regio Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten welke beschikbaar zijn om tijdens het weekend (zaterdag) de klanten bij te staan: Aannemen van oproepen Informatie verschaffen aan klanten of mogelijke klanten Administratieve opvolging garandere

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. Laat een reactie achter voor PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. Leave a respond for PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA. PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA op de google maps. Adres en contacten PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA
Location of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA on the google maps. Address and contacts of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA: ROYAL CLEAN | Malak Ogullari | LE MERIDIEN BRUXELLES | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | FA. VAN ACOLEYEN

Other related companies as PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA: ROYAL CLEAN | Malak Ogullari | LE MERIDIEN BRUXELLES | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | FA. VAN ACOLEYEN

PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01876708984. Het bedrijf PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 167-169; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, openstaande posities, locatie van PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, company assigned to the tax number BE01876708984. The company PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA is located at the address: Monnikenwerve 167-169; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Software. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA is not available. You also can look at reviews of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, open positions, location of PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PdP HARD- EN SOFTWARE BVBA, employees, financial statistics.