Link Manage BVBA

Contactgegevens Link Manage BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Link Manage BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Link Manage BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 48; 1910; Kampenhout, België

Telefoon (phone): 016 61 70 70 (+32-016 61 70 70) 016 61 70 70 (+32-016 61 70 70)

Fax (fax): 016 61 70 71 (+32-016 61 70 71) 016 61 70 71 (+32-016 61 70 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Link Manage BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Link Manage BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Link Manage BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Link Manage BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Link Manage BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Link Manage BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Link Manage BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Link Manage BVBA
Products information Link Manage BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01741027832
Ondernemingsnummer: 9786041259
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Link Manage BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Link Manage BVBA
(Get full report from official database of BE for Link Manage BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Link Manage BVBA
Addition kinds of activities for Link Manage BVBA

511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
799902. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals
16290108. Installatie van irrigatiesystemen | Irrigation system construction
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
36790110. Solenoïden voor elektronische toepassingen | Solenoids for electronic applications
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
57149900. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec

Werken bij Link Manage BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Link Manage BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Link Manage BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Link Manage BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Ervaren Bediende Logistiek regio Oostende M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd marktleider is in het ontwerpen en vervaardigen van hoogtechnisch vuurvast keramisch materiaal voor diverse industriële productieprocessen (zoals o.a. staal, glas… enz). De vestiging in Oostende is een productie-eenheid voor gespecialiseerde keramische materialen voor de staalindustrie met een personeelsbezetting van +/- 100 werknemers en een omzet van 25 miljoen euro. Om de verdere groei te verzekeren zijn we dringend op zoek naar een ervaren Bediende Logistiek m/v. Taken: In ons bedrijf word je tewerkgesteld op de afdeling Shipping. Daar sta je in voor het coördineren en controleren van de logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering. Je vult transport- en douanedocumenten in, je rijdt met de hef- en reachtruck om de goederen te halen of te brengen. Je garandeert een correcte registratie in ons systeem.

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Link Manage BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Link Manage BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Link Manage BVBA. Laat een reactie achter voor Link Manage BVBA. Link Manage BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Link Manage BVBA. Leave a respond for Link Manage BVBA. Link Manage BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Link Manage BVBA op de google maps. Adres en contacten Link Manage BVBA
Location of Link Manage BVBA on the google maps. Address and contacts of Link Manage BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Link Manage BVBA Link Manage BVBA: CHRISTIAN CARLIER | CARROSSERIE SALVATORE | BEBRIMMO | Boumans Lieve | LA P'TITE BOUTIK

Other related companies as Link Manage BVBA: CHRISTIAN CARLIER | CARROSSERIE SALVATORE | BEBRIMMO | Boumans Lieve | LA P'TITE BOUTIK

Link Manage BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Link Manage BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01741027832. Het bedrijf Link Manage BVBA bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 48; 1910; Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Link Manage BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Link Manage BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Link Manage BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Link Manage BVBA, openstaande posities, locatie van Link Manage BVBA op de kaart.

Link Manage BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Link Manage BVBA, company assigned to the tax number BE01741027832. The company Link Manage BVBA is located at the address: Mechelsesteenweg 48; 1910; Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Software. Products created in Link Manage BVBA were not found.
The main activity of Link Manage BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Link Manage BVBA is not available. You also can look at reviews of Link Manage BVBA, open positions, location of Link Manage BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Link Manage BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Link Manage BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Link Manage BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Link Manage BVBA, employees, financial statistics.