Linfo NV

Contactgegevens Linfo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Linfo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Linfo NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mee?nweg 22A; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 32 91 20 (+32-089 32 91 20) 089 32 91 20 (+32-089 32 91 20)

Fax (fax): 089 32 91 29 (+32-089 32 91 29) 089 32 91 29 (+32-089 32 91 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Linfo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Linfo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Linfo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Linfo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Linfo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Linfo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Linfo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Linfo NV
Products information Linfo NV

BTW identificatienummer (tax): BE02294738769
Ondernemingsnummer: 4960845947
Hoofdstad (capital): 621,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Linfo NV
(Get full report from official database of BE for Linfo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Linfo NV
Addition kinds of activities for Linfo NV

0179. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
14590200. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
39140204. Bestek, Nikkel Zilver | Flatware, nickle silver
39490507. kruisbogen | Crossbows
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood

Werken bij Linfo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Linfo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Linfo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Linfo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Lasser (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in RUMST/BOOM - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van Linfo NV in sociale netwerken
Look for responds of Linfo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Linfo NV. Laat een reactie achter voor Linfo NV. Linfo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Linfo NV. Leave a respond for Linfo NV. Linfo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Linfo NV op de google maps. Adres en contacten Linfo NV
Location of Linfo NV on the google maps. Address and contacts of Linfo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Linfo NV Linfo NV: MARCA KUURNE | INGRID | CENTRE L?OR?E | K. FLAMANT | Industrie Service SPRL

Other related companies as Linfo NV: MARCA KUURNE | INGRID | CENTRE L?OR?E | K. FLAMANT | Industrie Service SPRL

Linfo NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Linfo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02294738769. Het bedrijf Linfo NV bevindt zich op het adres: Mee?nweg 22A; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 621,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van Linfo NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Linfo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Linfo NV, openstaande posities, locatie van Linfo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Linfo NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Linfo NV, company assigned to the tax number BE02294738769. The company Linfo NV is located at the address: Mee?nweg 22A; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 621,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Software. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of Linfo NV is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Linfo NV is not available. You also can look at reviews of Linfo NV, open positions, location of Linfo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Linfo NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Linfo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Linfo NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Linfo NV, employees, financial statistics.