Ilicom Informatique SA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Ilicom Informatique SA
Private companiesPrimary Metal Industries • Ilicom Informatique SA

Contactgegevens Ilicom Informatique SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ilicom Informatique SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ilicom Informatique SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Einstein 4; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 23 49 70 (+32-010 23 49 70) 010 23 49 70 (+32-010 23 49 70)

Fax (fax): 010 23 49 79 (+32-010 23 49 79) 010 23 49 79 (+32-010 23 49 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ilicom Informatique SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ilicom Informatique SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ilicom Informatique SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ilicom Informatique SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ilicom Informatique SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ilicom Informatique SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ilicom Informatique SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ilicom Informatique SA
Products information Ilicom Informatique SA

BTW identificatienummer (tax): BE03299713134
Ondernemingsnummer: 4721069335
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 220,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Real estate

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ilicom Informatique SA
(Get full report from official database of BE for Ilicom Informatique SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ilicom Informatique SA
Addition kinds of activities for Ilicom Informatique SA

12410202. Overbelasting, bitumineuze of bruinkoolwinning | Overburden removal, bituminous or lignite mining
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
31110204. Welting leer | Welting leather
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
57319902. Elektronische consumentenapparatuur, nec | Consumer electronic equipment, nec

Werken bij Ilicom Informatique SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ilicom Informatique SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ilicom Informatique SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ilicom Informatique SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    plaatsen van staalconstructies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Magazijnier elektriciteitsbedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke KMO in de regio van Roeselare gespecialiseerd in voornamelijk elektriciteitswerken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en flexibele magazijnier. Taken: - Je staat in voor het klaar zetten van het materiaal die de elektriciens nodig hebben op de werf - Je ontvangt leveringen en plaatst deze weg in het magazijn - Je bent verantwoordelijk voor de stocktelling en het doorgeven van de goederen die dienen aangekocht te worden - Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

    Type: Flexijob

    Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van Ilicom Informatique SA in sociale netwerken
Look for responds of Ilicom Informatique SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ilicom Informatique SA. Laat een reactie achter voor Ilicom Informatique SA. Ilicom Informatique SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ilicom Informatique SA. Leave a respond for Ilicom Informatique SA. Ilicom Informatique SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ilicom Informatique SA op de google maps. Adres en contacten Ilicom Informatique SA
Location of Ilicom Informatique SA on the google maps. Address and contacts of Ilicom Informatique SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ilicom Informatique SA Ilicom Informatique SA: ANHYP | PRIMAVERA | WERNER MOONENS | VANDENBROUCKE METALEN | JOZEF GOORTS

Other related companies as Ilicom Informatique SA: ANHYP | PRIMAVERA | WERNER MOONENS | VANDENBROUCKE METALEN | JOZEF GOORTS

Ilicom Informatique SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ilicom Informatique SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03299713134. Het bedrijf Ilicom Informatique SA bevindt zich op het adres: Avenue Einstein 4; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 220,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van Ilicom Informatique SA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ilicom Informatique SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ilicom Informatique SA, openstaande posities, locatie van Ilicom Informatique SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ilicom Informatique SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ilicom Informatique SA, company assigned to the tax number BE03299713134. The company Ilicom Informatique SA is located at the address: Avenue Einstein 4; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 220,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. List of products are Real estate.
The main activity of Ilicom Informatique SA is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ilicom Informatique SA is not available. You also can look at reviews of Ilicom Informatique SA, open positions, location of Ilicom Informatique SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ilicom Informatique SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ilicom Informatique SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ilicom Informatique SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ilicom Informatique SA, employees, financial statistics.