Glasshouse Business Networks BVBA

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Glasshouse Business Networks BVBA

Contactgegevens Glasshouse Business Networks BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Glasshouse Business Networks BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Glasshouse Business Networks BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pacificatiestraat 41; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 234 96 96 (+32-03 234 96 96) 03 234 96 96 (+32-03 234 96 96)

Fax (fax): +32 (82) 238-76-59 +32 (82) 238-76-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Glasshouse Business Networks BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Glasshouse Business Networks BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Glasshouse Business Networks BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Glasshouse Business Networks BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Glasshouse Business Networks BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Glasshouse Business Networks BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Glasshouse Business Networks BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Glasshouse Business Networks BVBA
Products information Glasshouse Business Networks BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07763732910
Ondernemingsnummer: 1016754150
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 584,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Glasshouse Business Networks BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Glasshouse Business Networks BVBA
(Get full report from official database of BE for Glasshouse Business Networks BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Glasshouse Business Networks BVBA
Addition kinds of activities for Glasshouse Business Networks BVBA

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
326299. Vitreous China tafel en keukengerei, nec | Vitreous china table and kitchenware, nec
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order

Werken bij Glasshouse Business Networks BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Glasshouse Business Networks BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Glasshouse Business Networks BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Glasshouse Business Networks BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

  • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van Glasshouse Business Networks BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Glasshouse Business Networks BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Glasshouse Business Networks BVBA. Laat een reactie achter voor Glasshouse Business Networks BVBA. Glasshouse Business Networks BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Glasshouse Business Networks BVBA. Leave a respond for Glasshouse Business Networks BVBA. Glasshouse Business Networks BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Glasshouse Business Networks BVBA op de google maps. Adres en contacten Glasshouse Business Networks BVBA
Location of Glasshouse Business Networks BVBA on the google maps. Address and contacts of Glasshouse Business Networks BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Glasshouse Business Networks BVBA Glasshouse Business Networks BVBA: Van Lil L | POLICE F?D?RALE | GEERT LAUWERS | DANIELLE PLUM | Scoubidous (Aux)

Other related companies as Glasshouse Business Networks BVBA: Van Lil L | POLICE F?D?RALE | GEERT LAUWERS | DANIELLE PLUM | Scoubidous (Aux)

Glasshouse Business Networks BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Glasshouse Business Networks BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07763732910. Het bedrijf Glasshouse Business Networks BVBA bevindt zich op het adres: Pacificatiestraat 41; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 584,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Glasshouse Business Networks BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Glasshouse Business Networks BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Glasshouse Business Networks BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Glasshouse Business Networks BVBA, openstaande posities, locatie van Glasshouse Business Networks BVBA op de kaart.

Glasshouse Business Networks BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Glasshouse Business Networks BVBA, company assigned to the tax number BE07763732910. The company Glasshouse Business Networks BVBA is located at the address: Pacificatiestraat 41; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 584,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Software. Products created in Glasshouse Business Networks BVBA were not found.
The main activity of Glasshouse Business Networks BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Glasshouse Business Networks BVBA is not available. You also can look at reviews of Glasshouse Business Networks BVBA, open positions, location of Glasshouse Business Networks BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Glasshouse Business Networks BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Glasshouse Business Networks BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Glasshouse Business Networks BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Glasshouse Business Networks BVBA, employees, financial statistics.