Gemic

Contactgegevens Gemic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gemic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gemic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merestraat 40; 3201; Aarschot (Langdorp), België

Telefoon (phone): 016 56 99 35 (+32-016 56 99 35) 016 56 99 35 (+32-016 56 99 35)

Fax (fax): 016 56 00 76 (+32-016 56 00 76) 016 56 00 76 (+32-016 56 00 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gemic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gemic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gemic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gemic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gemic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gemic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gemic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gemic
Products information Gemic

BTW identificatienummer (tax): BE01345245361
Ondernemingsnummer: 9538574218
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Gemic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gemic
(Get full report from official database of BE for Gemic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gemic
Addition kinds of activities for Gemic

323102. Spiegelglas | Mirrored glass
20320203. Chop suey: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chop suey: packaged in cans, jars, etc.
30520100. Tuinslang | Rubber hose
34659904. Mouldings of trim, auto: gestempeld metaal | Moldings or trim, automobile: stamped metal
35690102. Filters en strainers, pijpleiding | Filters and strainers, pipeline
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
57319907. Radios, tweerichtings, burgersband, weer, kortgolf, enz. | Radios, two-way, citizens band, weather, short-wave, etc.
72169903. Droogreinigende verzamel- en distributiebureau | Drycleaning collecting and distributing agency

Werken bij Gemic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gemic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gemic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gemic. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Mekanieker dagwerk (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor curatief en preventief onderhoud van het machinepark. Je komt in contact met alle aspecten van de mechanica gaande van het maken van constructies op basis van een technische tekening, het onderhouden van de productiemachines, het herstellen en reviseren van machineonderdelen, enz.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Centric - Project Manager for Global Security Projects (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   Our client is looking for a Security consultant / Project Manager to: Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Your profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings...) Good understanding of project methodologies and project management Languages: Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage Full time availability

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

Zoek naar antwoorden van Gemic in sociale netwerken
Look for responds of Gemic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gemic. Laat een reactie achter voor Gemic. Gemic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gemic. Leave a respond for Gemic. Gemic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gemic op de google maps. Adres en contacten Gemic
Location of Gemic on the google maps. Address and contacts of Gemic

Andere gerelateerde bedrijven als come Gemic Gemic: Europen | BRANDERCENTRALE (WESTVLAAMSE) | Struyfs Keukens BVBA | Tas Bart | JEAN-PIERRE TEUNCKENS

Other related companies as Gemic: Europen | BRANDERCENTRALE (WESTVLAAMSE) | Struyfs Keukens BVBA | Tas Bart | JEAN-PIERRE TEUNCKENS

Gemic is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gemic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01345245361. Het bedrijf Gemic bevindt zich op het adres: Merestraat 40; 3201; Aarschot (Langdorp). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Gemic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gemic is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gemic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gemic, openstaande posities, locatie van Gemic op de kaart.

Gemic is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gemic, company assigned to the tax number BE01345245361. The company Gemic is located at the address: Merestraat 40; 3201; Aarschot (Langdorp). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Software. Products created in Gemic were not found.
The main activity of Gemic is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gemic is not available. You also can look at reviews of Gemic, open positions, location of Gemic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gemic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gemic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gemic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gemic, employees, financial statistics.