Eryx Consulting

Contactgegevens Eryx Consulting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eryx Consulting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eryx Consulting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de Jamblinne de Meux 32; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 0497 50 22 22 (+32-0497 50 22 22) 0497 50 22 22 (+32-0497 50 22 22)

Fax (fax): 02 733 96 23 (+32-02 733 96 23) 02 733 96 23 (+32-02 733 96 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eryx Consulting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eryx Consulting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eryx Consulting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eryx Consulting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eryx Consulting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eryx Consulting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eryx Consulting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eryx Consulting
Products information Eryx Consulting

BTW identificatienummer (tax): BE01633361816
Ondernemingsnummer: 1724273681
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Eryx Consulting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eryx Consulting
(Get full report from official database of BE for Eryx Consulting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eryx Consulting
Addition kinds of activities for Eryx Consulting

329100. Schuurproducten | Abrasive products
07119900. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
22840307. Tatting draad | Tatting thread
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
50920102. Model kits | Model kits
51699914. Lucht-, water- of bodemtestkits | Air, water or soil test kits
56619901. Kinderschoenen | Children's shoes
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij Eryx Consulting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eryx Consulting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eryx Consulting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eryx Consulting. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Inpakker (m/v) | 2 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kontich, gespecialiseerd in de productie van dichtingen in kunststof, zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor het inpakken van dichtingen. Je werkt in twee ploegen in een hoogtechnologisch bedrijf . Kwaliteit en Veiligheid dragen zij hoog in het vaandel.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van Eryx Consulting in sociale netwerken
Look for responds of Eryx Consulting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eryx Consulting. Laat een reactie achter voor Eryx Consulting. Eryx Consulting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eryx Consulting. Leave a respond for Eryx Consulting. Eryx Consulting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eryx Consulting op de google maps. Adres en contacten Eryx Consulting
Location of Eryx Consulting on the google maps. Address and contacts of Eryx Consulting

Andere gerelateerde bedrijven als come Eryx Consulting Eryx Consulting: ANTWERPS REKLAMEBURO | Horeca Plus | Virtek Europe NV | JEAN-MICHEL LABAR | Deskock NV

Other related companies as Eryx Consulting: ANTWERPS REKLAMEBURO | Horeca Plus | Virtek Europe NV | JEAN-MICHEL LABAR | Deskock NV

Eryx Consulting is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eryx Consulting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01633361816. Het bedrijf Eryx Consulting bevindt zich op het adres: Place de Jamblinne de Meux 32; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Eryx Consulting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eryx Consulting is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eryx Consulting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eryx Consulting, openstaande posities, locatie van Eryx Consulting op de kaart.

Eryx Consulting is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eryx Consulting, company assigned to the tax number BE01633361816. The company Eryx Consulting is located at the address: Place de Jamblinne de Meux 32; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in Eryx Consulting were not found.
The main activity of Eryx Consulting is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Eryx Consulting is not available. You also can look at reviews of Eryx Consulting, open positions, location of Eryx Consulting on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eryx Consulting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eryx Consulting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eryx Consulting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eryx Consulting, employees, financial statistics.