Daver

Contactgegevens Daver: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Daver: address, phone, fax, email, website, opening hours

Daver

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nachtegaalstraat 11; 3110; Rotselaar, België

Telefoon (phone): 016 58 01 81 (+32-016 58 01 81) 016 58 01 81 (+32-016 58 01 81)

Fax (fax): +32 (12) 299-57-18 +32 (12) 299-57-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Daver: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Daver"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Daver"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Daver, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Daver. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Daver, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Daver. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Daver
Products information Daver

BTW identificatienummer (tax): BE05088287353
Ondernemingsnummer: 1992065429
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Daver zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Daver
(Get full report from official database of BE for Daver)

Aanvulling soorten activiteiten voor Daver
Addition kinds of activities for Daver

2361. Meisjes en kinderkleding, blouses | Girl's and children's dresses, blouses
287400. Fosfatische meststoffen | Phosphatic fertilizers
729904. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
33259904. Rollenmolenrollen, gegoten staal | Rolling mill rolls, cast steel
35320401. Kooien, mijnschacht | Cages, mine shaft
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)
63219903. Schadeloosstelling plannen ziektekostenverzekering, behalve medische dienstverlening | Indemnity plans health insurance, except medical service
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair
79220200. Theatrale productie diensten | Theatrical production services

Werken bij Daver: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Daver: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Daver. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Daver. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • huishoudhulp in Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Credit Controller (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Daver in sociale netwerken
Look for responds of Daver in social networks

Lees alle opmerkingen voor Daver. Laat een reactie achter voor Daver. Daver bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Daver. Leave a respond for Daver. Daver on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Daver op de google maps. Adres en contacten Daver
Location of Daver on the google maps. Address and contacts of Daver

Andere gerelateerde bedrijven als come Daver Daver: S & S Gerimar NV | STUDIO CHANTAL | HAARMODE | ALKAVISION | Coupez G

Other related companies as Daver: S & S Gerimar NV | STUDIO CHANTAL | HAARMODE | ALKAVISION | Coupez G

Daver is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Daver, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05088287353. Het bedrijf Daver bevindt zich op het adres: Nachtegaalstraat 11; 3110; Rotselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Daver zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Daver is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Daver is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Daver, openstaande posities, locatie van Daver op de kaart.

Daver is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Daver, company assigned to the tax number BE05088287353. The company Daver is located at the address: Nachtegaalstraat 11; 3110; Rotselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in Daver were not found.
The main activity of Daver is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Daver is not available. You also can look at reviews of Daver, open positions, location of Daver on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Daver, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Daver, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Daver, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Daver, employees, financial statistics.