Data Solutions Verrydt BVBA

Contactgegevens Data Solutions Verrydt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Data Solutions Verrydt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Data Solutions Verrydt BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lijsterdreef 4; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 23 14 42 (+32-014 23 14 42) 014 23 14 42 (+32-014 23 14 42)

Fax (fax): 014 23 52 60 (+32-014 23 52 60) 014 23 52 60 (+32-014 23 52 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Data Solutions Verrydt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Data Solutions Verrydt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Data Solutions Verrydt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Data Solutions Verrydt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Data Solutions Verrydt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Data Solutions Verrydt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Data Solutions Verrydt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Data Solutions Verrydt BVBA
Products information Data Solutions Verrydt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06369293212
Ondernemingsnummer: 3686157226
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Networks; Internet - Services

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Data Solutions Verrydt BVBA
(Get full report from official database of BE for Data Solutions Verrydt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Data Solutions Verrydt BVBA
Addition kinds of activities for Data Solutions Verrydt BVBA

508301. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment
14590203. Kyaniet mijnbouw | Kyanite mining
20929905. Vis, bevroren: bereid | Fish, frozen: prepared
22629901. Kalendering: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Calendering: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24110103. Kiezelbouten, hout: gekapt | Shingle bolts, wood: hewn
35590302. Ontvettingsmachines, automotive en industriële | Degreasing machines, automotive and industrial
35680000. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
58120601. Pizzeria, ketting | Pizzeria, chain
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij Data Solutions Verrydt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Data Solutions Verrydt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Data Solutions Verrydt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Data Solutions Verrydt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • MAGAZIJNIER MET WEEKENDWERK (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het ontvangen van leveringen. Je registreert de pakbonnen. Je bedient de klanten bij afhalen van goederen. Je plant transporten tussen magazijn en winkel en verwekt grote leveringen in centraal depot

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

Zoek naar antwoorden van Data Solutions Verrydt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Data Solutions Verrydt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Data Solutions Verrydt BVBA. Laat een reactie achter voor Data Solutions Verrydt BVBA. Data Solutions Verrydt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Data Solutions Verrydt BVBA. Leave a respond for Data Solutions Verrydt BVBA. Data Solutions Verrydt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Data Solutions Verrydt BVBA op de google maps. Adres en contacten Data Solutions Verrydt BVBA
Location of Data Solutions Verrydt BVBA on the google maps. Address and contacts of Data Solutions Verrydt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Data Solutions Verrydt BVBA Data Solutions Verrydt BVBA: NATEUS NV | Van Asten Logistics NV | VAN GEEM HILAIRE | Spacebel Informatique | BOULANGERIE MAX

Other related companies as Data Solutions Verrydt BVBA: NATEUS NV | Van Asten Logistics NV | VAN GEEM HILAIRE | Spacebel Informatique | BOULANGERIE MAX

Data Solutions Verrydt BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Data Solutions Verrydt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369293212. Het bedrijf Data Solutions Verrydt BVBA bevindt zich op het adres: Lijsterdreef 4; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Networks; Internet - Services.
De hoofdactiviteit van Data Solutions Verrydt BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Data Solutions Verrydt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Data Solutions Verrydt BVBA, openstaande posities, locatie van Data Solutions Verrydt BVBA op de kaart.

Data Solutions Verrydt BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Data Solutions Verrydt BVBA, company assigned to the tax number BE06369293212. The company Data Solutions Verrydt BVBA is located at the address: Lijsterdreef 4; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Software. List of products are Networks; Internet - Services.
The main activity of Data Solutions Verrydt BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Data Solutions Verrydt BVBA is not available. You also can look at reviews of Data Solutions Verrydt BVBA, open positions, location of Data Solutions Verrydt BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Data Solutions Verrydt BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Data Solutions Verrydt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Data Solutions Verrydt BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Data Solutions Verrydt BVBA, employees, financial statistics.