CIEL-ACORDATA

Contactgegevens CIEL-ACORDATA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIEL-ACORDATA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIEL-ACORDATA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Besme 107-109; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 346 55 07 (+32-02 346 55 07) 02 346 55 07 (+32-02 346 55 07)

Fax (fax): 02 346 18 77 (+32-02 346 18 77) 02 346 18 77 (+32-02 346 18 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIEL-ACORDATA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIEL-ACORDATA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIEL-ACORDATA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIEL-ACORDATA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIEL-ACORDATA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIEL-ACORDATA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIEL-ACORDATA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIEL-ACORDATA
Products information CIEL-ACORDATA

BTW identificatienummer (tax): BE03172271728
Ondernemingsnummer: 1974487304
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Cash Registers

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIEL-ACORDATA
(Get full report from official database of BE for CIEL-ACORDATA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIEL-ACORDATA
Addition kinds of activities for CIEL-ACORDATA

35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric
54319900. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
76310102. Bekijk reparatie | Watch repair
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt

Werken bij CIEL-ACORDATA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIEL-ACORDATA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIEL-ACORDATA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIEL-ACORDATA. Looking for open vacancies in other companies

  • GEMOTIVEERDE REACH-HEFTRUCKCHAUFFEUR GEZOCHT | WESTERLO | VOLTIJDS (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar ervaren heftruck-reachtruckchauffeurs. Je zal instaan voor: Bedienen hef en/of reachtruck stockeren van goederen Netheid van het magazijn

  • Functionele laborant (m/v) | Zwijndrecht | Voltijds (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf, gelegen te Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar gemotiveerde Laboranten. Binnen het takenpakket valt: Voornamelijk routinetesten, zeeftesten, calibraties en onderhoud van de werkomgeving. Resultaten analyseren en evalueren.

  • klusjesman elektriciteit scholengemeenschap (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal na verloop van tijd een team van 6 klusjesmannen aansturen. Je zal eveneens mee de nodige herstellingen uitvoeren. Je zal de werkzaamheden opvolgen en terugkoppelen naar de leidinggevende van de technische dienst wat de stand van zaken is en welke verdere acties dienen ondernomen te worden.

  • Uitzendconsulent - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendkantoor met meer dan 15 jaar ervaring in deze boeiende sector zijn wij in volle groei. Om onze groei in WAREGEM te bestendigen zoeken wij een gemotiveerde en vlotte uitzendconsulent(e) m/v/x. Waaruit bestaat je interessante takenpakket? - Commercieel telefoneren zit je in het bloed. - Je hebt een neus om kandidaat en vacature aan elkaar te matchen. - Je genereert instroom in het kantoor voor onze lopende vacatures. - Je screent kandidaten. - Je stelt kandidaten voor bij bedrijven. - Je staat mee in voor een vlekkeloze administratieve opvolging van de kandidaten en het kantoor.

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Weekendbakker Sint-Denijs-Westrem (flexi) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio van Sint-Denijs-Westrem zoeken wij nog een bakker die zich elke zaterdag + zondag wilt inzetten. Concreet sta je in voor de productie van de bakkerij en dit enkel in het weekend. Je staat samen met vaste werknemers en in de winkel zelf lopen er ook enkele studenten via Konvert interim Gent.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van CIEL-ACORDATA in sociale netwerken
Look for responds of CIEL-ACORDATA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIEL-ACORDATA. Laat een reactie achter voor CIEL-ACORDATA. CIEL-ACORDATA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIEL-ACORDATA. Leave a respond for CIEL-ACORDATA. CIEL-ACORDATA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIEL-ACORDATA op de google maps. Adres en contacten CIEL-ACORDATA
Location of CIEL-ACORDATA on the google maps. Address and contacts of CIEL-ACORDATA

Andere gerelateerde bedrijven als come CIEL-ACORDATA CIEL-ACORDATA: Top Mobilia | Fadel F | DE KEGEL GUY & WIM | HUIS TJOENS | Urbis (Moonlight Design) NV

Other related companies as CIEL-ACORDATA: Top Mobilia | Fadel F | DE KEGEL GUY & WIM | HUIS TJOENS | Urbis (Moonlight Design) NV

CIEL-ACORDATA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIEL-ACORDATA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03172271728. Het bedrijf CIEL-ACORDATA bevindt zich op het adres: Avenue Besme 107-109; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Software. Lijst met producten zijn Cash Registers.
De hoofdactiviteit van CIEL-ACORDATA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIEL-ACORDATA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIEL-ACORDATA, openstaande posities, locatie van CIEL-ACORDATA op de kaart.

CIEL-ACORDATA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIEL-ACORDATA, company assigned to the tax number BE03172271728. The company CIEL-ACORDATA is located at the address: Avenue Besme 107-109; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Software. List of products are Cash Registers.
The main activity of CIEL-ACORDATA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CIEL-ACORDATA is not available. You also can look at reviews of CIEL-ACORDATA, open positions, location of CIEL-ACORDATA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIEL-ACORDATA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIEL-ACORDATA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIEL-ACORDATA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIEL-ACORDATA, employees, financial statistics.