Blue Line Solutions Belgium nv NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Blue Line Solutions Belgium nv NV
Private companiesCommunications • Blue Line Solutions Belgium nv NV

Contactgegevens Blue Line Solutions Belgium nv NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blue Line Solutions Belgium nv NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blue Line Solutions Belgium nv NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sneeuwbeslaan 27 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 825 07 95 (+32-03 825 07 95) 03 825 07 95 (+32-03 825 07 95)

Fax (fax): 03 828 74 95 (+32-03 828 74 95) 03 828 74 95 (+32-03 828 74 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blue Line Solutions Belgium nv NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blue Line Solutions Belgium nv NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blue Line Solutions Belgium nv NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blue Line Solutions Belgium nv NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blue Line Solutions Belgium nv NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blue Line Solutions Belgium nv NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blue Line Solutions Belgium nv NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blue Line Solutions Belgium nv NV
Products information Blue Line Solutions Belgium nv NV

BTW identificatienummer (tax): BE06011962890
Ondernemingsnummer: 7603607177
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Blue Line Solutions Belgium nv NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blue Line Solutions Belgium nv NV
(Get full report from official database of BE for Blue Line Solutions Belgium nv NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blue Line Solutions Belgium nv NV
Addition kinds of activities for Blue Line Solutions Belgium nv NV

4489. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
025299. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
328105. Monument of begrafenissteen, gesneden en gevormd | Monument or burial stone, cut and shaped
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
25910300. Venster tinten | Window shades
36610101. Autotransformatoren voor telefooncentrales | Autotransformers for telephone switchboards
50470202. Tandartsen 'professionele benodigdheden | Dentists' professional supplies
50850103. Doos schudt | Box shooks
80210106. Pedodontist | Pedodontist
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij Blue Line Solutions Belgium nv NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blue Line Solutions Belgium nv NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blue Line Solutions Belgium nv NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blue Line Solutions Belgium nv NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Analist - developer .NET (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Vaste Job

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit Development zorgen wij voor krachtige software op maat van onze klanten. We gebruiken hiervoor performante technologieën zoals .NET, Aurelia, Bootstrap en Blazor. Als Analist – Developer .NET werk je mee in maatwerkprojecten voor onze klanten. Het gaat zowel om totaalprojecten als conversies van bestaande applicaties als integratie tussen bestaande systemen. Je treedt op als aanspreekpunt voor onze klanten. Je analyseert de noden van de klant en voert haalbaarheidsstudies uit met betrekking tot onze toepassingen om een duidelijke definitie van de behoefte te kunnen opstellen. In presales trajecten biedt je technische ondersteuning. Op termijn sta je in voor het project management bij onze klanten. Dit omvat het meewerken aan projecten en het opvolgen van het projectteam, budget en scope. Op periodieke tijdstippen aligneer je dit met de klant. Een zeer afwisselend takenpakket kenmerkt deze functie. Continue bijscholing alsook kennisdeling tussen collega’s staan centraal. Lees de getuigenis van Tim en ontdek zijn ervaring als analist - developer .NET.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Polyvalente Operator 3 ploegen - VAST CONTRACT - 18,5/uur ! (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO gaat momenteel op zoek naar een gemotiveerde operator 3ploegen voor een stabiel bedrijf te Zwevegem. Samen met het team sta je in voor correct bedienen van de machines. Dit houdt oa in het bevoorraden van de machine met materiaal, kwaliteitscontrole, ...

Zoek naar antwoorden van Blue Line Solutions Belgium nv NV in sociale netwerken
Look for responds of Blue Line Solutions Belgium nv NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blue Line Solutions Belgium nv NV. Laat een reactie achter voor Blue Line Solutions Belgium nv NV. Blue Line Solutions Belgium nv NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blue Line Solutions Belgium nv NV. Leave a respond for Blue Line Solutions Belgium nv NV. Blue Line Solutions Belgium nv NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blue Line Solutions Belgium nv NV op de google maps. Adres en contacten Blue Line Solutions Belgium nv NV
Location of Blue Line Solutions Belgium nv NV on the google maps. Address and contacts of Blue Line Solutions Belgium nv NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Blue Line Solutions Belgium nv NV Blue Line Solutions Belgium nv NV: FLPALAIS DES BEAUX ARTS ET. D'UTIL. PUB | KARREEKE | AU JARDIN DE BEAUT? | Argentine Garage de SPRL | FA. BIL

Other related companies as Blue Line Solutions Belgium nv NV: FLPALAIS DES BEAUX ARTS ET. D'UTIL. PUB | KARREEKE | AU JARDIN DE BEAUT? | Argentine Garage de SPRL | FA. BIL

Blue Line Solutions Belgium nv NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blue Line Solutions Belgium nv NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06011962890. Het bedrijf Blue Line Solutions Belgium nv NV bevindt zich op het adres: Sneeuwbeslaan 27 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 199,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in Blue Line Solutions Belgium nv NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blue Line Solutions Belgium nv NV is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blue Line Solutions Belgium nv NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blue Line Solutions Belgium nv NV, openstaande posities, locatie van Blue Line Solutions Belgium nv NV op de kaart.

Blue Line Solutions Belgium nv NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blue Line Solutions Belgium nv NV, company assigned to the tax number BE06011962890. The company Blue Line Solutions Belgium nv NV is located at the address: Sneeuwbeslaan 27 Box 2; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 199,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Software. Products created in Blue Line Solutions Belgium nv NV were not found.
The main activity of Blue Line Solutions Belgium nv NV is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Blue Line Solutions Belgium nv NV is not available. You also can look at reviews of Blue Line Solutions Belgium nv NV, open positions, location of Blue Line Solutions Belgium nv NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blue Line Solutions Belgium nv NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blue Line Solutions Belgium nv NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blue Line Solutions Belgium nv NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blue Line Solutions Belgium nv NV, employees, financial statistics.