ABB Industrial IT NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ABB Industrial IT NV
Private companiesWater Transportation • ABB Industrial IT NV

Contactgegevens ABB Industrial IT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABB Industrial IT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABB Industrial IT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Battelsesteenweg 455B; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 28 53 80 (+32-015 28 53 80) 015 28 53 80 (+32-015 28 53 80)

Fax (fax): +32 (53) 908-55-28 +32 (53) 908-55-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABB Industrial IT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABB Industrial IT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABB Industrial IT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABB Industrial IT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABB Industrial IT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABB Industrial IT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABB Industrial IT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABB Industrial IT NV
Products information ABB Industrial IT NV

BTW identificatienummer (tax): BE09368835449
Ondernemingsnummer: 3100860595
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ABB Industrial IT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Software

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABB Industrial IT NV
(Get full report from official database of BE for ABB Industrial IT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABB Industrial IT NV
Addition kinds of activities for ABB Industrial IT NV

109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
514400. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products
34699906. Helmen, staal | Helmets, steel
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
38610314. Rolluiken, camera | Shutters, camera
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
50870601. Caskets | Caskets
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij ABB Industrial IT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABB Industrial IT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABB Industrial IT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABB Industrial IT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van ABB Industrial IT NV in sociale netwerken
Look for responds of ABB Industrial IT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABB Industrial IT NV. Laat een reactie achter voor ABB Industrial IT NV. ABB Industrial IT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABB Industrial IT NV. Leave a respond for ABB Industrial IT NV. ABB Industrial IT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABB Industrial IT NV op de google maps. Adres en contacten ABB Industrial IT NV
Location of ABB Industrial IT NV on the google maps. Address and contacts of ABB Industrial IT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ABB Industrial IT NV ABB Industrial IT NV: HELLINX CH. | Sociaal Kantoor Steenhaut | MARCEL MAJOROVIC | Ecole Industriele & Commerciale d'Auvelais | LA POSTE

Other related companies as ABB Industrial IT NV: HELLINX CH. | Sociaal Kantoor Steenhaut | MARCEL MAJOROVIC | Ecole Industriele & Commerciale d'Auvelais | LA POSTE

ABB Industrial IT NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABB Industrial IT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09368835449. Het bedrijf ABB Industrial IT NV bevindt zich op het adres: Battelsesteenweg 455B; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Software. Producten gemaakt in ABB Industrial IT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABB Industrial IT NV is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABB Industrial IT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABB Industrial IT NV, openstaande posities, locatie van ABB Industrial IT NV op de kaart.

ABB Industrial IT NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABB Industrial IT NV, company assigned to the tax number BE09368835449. The company ABB Industrial IT NV is located at the address: Battelsesteenweg 455B; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Software. Products created in ABB Industrial IT NV were not found.
The main activity of ABB Industrial IT NV is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABB Industrial IT NV is not available. You also can look at reviews of ABB Industrial IT NV, open positions, location of ABB Industrial IT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABB Industrial IT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABB Industrial IT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABB Industrial IT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABB Industrial IT NV, employees, financial statistics.