Volt Europe Belgium

Contactgegevens Volt Europe Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volt Europe Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volt Europe Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Fusée 62; 1130; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 727 11 30 (+32-02 727 11 30) 02 727 11 30 (+32-02 727 11 30)

Fax (fax): 02 727 11 31 (+32-02 727 11 31) 02 727 11 31 (+32-02 727 11 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volt Europe Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volt Europe Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volt Europe Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volt Europe Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volt Europe Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volt Europe Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volt Europe Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volt Europe Belgium
Products information Volt Europe Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE08278442382
Ondernemingsnummer: 3924285888
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Volt Europe Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volt Europe Belgium
(Get full report from official database of BE for Volt Europe Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volt Europe Belgium
Addition kinds of activities for Volt Europe Belgium

7359. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
30690702. Weerstrip, sponsrubber | Weather strip, sponge rubber
36340112. Ovens, draagbaar: huishouden | Ovens, portable: household
36990501. Elektrische heksladers | Electric fence chargers
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government
94510404. Administratie van veteranenzaken, lokale overheid | Administration of veterans' affairs, local government

Werken bij Volt Europe Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volt Europe Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volt Europe Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volt Europe Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Zelfstandige verkoper parfums bijverdienste, bijberoep, hoofdberoep (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Je werkt via een uitgewerkt concept en stelt parfums voor aan zowel particulieren als zelfstandige.

Zoek naar antwoorden van Volt Europe Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Volt Europe Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volt Europe Belgium. Laat een reactie achter voor Volt Europe Belgium. Volt Europe Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volt Europe Belgium. Leave a respond for Volt Europe Belgium. Volt Europe Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volt Europe Belgium op de google maps. Adres en contacten Volt Europe Belgium
Location of Volt Europe Belgium on the google maps. Address and contacts of Volt Europe Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Volt Europe Belgium Volt Europe Belgium: COIFFURE LUDWINE | JEUGDHUIS EKSEEKWO | Geert Hoste | BEROEPSKREDIET NV | LEERSEKRETARIAAT

Other related companies as Volt Europe Belgium: COIFFURE LUDWINE | JEUGDHUIS EKSEEKWO | Geert Hoste | BEROEPSKREDIET NV | LEERSEKRETARIAAT

Volt Europe Belgium is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Volt Europe Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08278442382. Het bedrijf Volt Europe Belgium bevindt zich op het adres: Rue de la Fusée 62; 1130; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Service offices. Producten gemaakt in Volt Europe Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volt Europe Belgium is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volt Europe Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volt Europe Belgium, openstaande posities, locatie van Volt Europe Belgium op de kaart.

Volt Europe Belgium is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Volt Europe Belgium, company assigned to the tax number BE08278442382. The company Volt Europe Belgium is located at the address: Rue de la Fusée 62; 1130; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Service offices. Products created in Volt Europe Belgium were not found.
The main activity of Volt Europe Belgium is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Volt Europe Belgium is not available. You also can look at reviews of Volt Europe Belgium, open positions, location of Volt Europe Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volt Europe Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volt Europe Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volt Europe Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volt Europe Belgium, employees, financial statistics.