MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Particuliere bedrijvencommunicatie • MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Private companiesCommunications • MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Contactgegevens MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis de Brouckère 10; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 071 52 01 27 (+32-071 52 01 27) 071 52 01 27 (+32-071 52 01 27)

Fax (fax): 071 52 01 27 (+32-071 52 01 27) 071 52 01 27 (+32-071 52 01 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Products information MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

BTW identificatienummer (tax): BE03618865966
Ondernemingsnummer: 4189880371
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Data processing - Software

Product categorie (product category): Data processing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
(Get full report from official database of BE for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Addition kinds of activities for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

3713. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
226903. Decoratieve afwerking van smalle stoffen | Decorative finishing of narrow fabrics
20969902. Uien frietjes | Onion fries
31310504. Tassen, leer of metaal | Toe caps, leather or metal
32720704. Gegoten steen, beton | Cast stone, concrete
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
47410000. Verhuur van spoorwegen | Rental of railroad cars
50910401. Ammunitie, sportief | Ammunition, sporting
97210402. Internationale zaken, staatsregering | International affairs, state government

Werken bij MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Calculator (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Pittem zoeken wij EEN CALCULATOR (M/V) (voltijds of deeltijds) Functieomschrijving : adhv het vooropgesteld plan maakt de calculator de prijsoffertes op voor een project van A tot Z als calculator gaat u bij voorkeur ook naar de werf om een duidelijke prijsofferte op te maken u maakt de facturen op en staat tevens in voor de nacalculatie. bij een voltijdse tewerkstelling krijgt u ook nog andere taken toegewezen

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Chauffeur CE (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het transport van bouwmaterialen of afvalresten.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Therapeut (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Hulpkok flexi job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: FAUBOURG

    Type: Flexijob

    Assisteren van de kok in zijn werkzaamheden. Afhankelijk van het niveau worden er taken toegewezen.

Zoek naar antwoorden van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE in sociale netwerken
Look for responds of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Laat een reactie achter voor MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. Leave a respond for MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE. MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE op de google maps. Adres en contacten MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE
Location of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE on the google maps. Address and contacts of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: Bestfood Grosmarkt | Richard | Korenblomme (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ANDRE THIBAUT

Other related companies as MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE: Bestfood Grosmarkt | Richard | Korenblomme (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ANDRE THIBAUT

MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03618865966. Het bedrijf MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE bevindt zich op het adres: Rue Louis de Brouckère 10; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Service offices. Lijst met producten zijn Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, openstaande posities, locatie van MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, company assigned to the tax number BE03618865966. The company MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is located at the address: Rue Louis de Brouckère 10; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Service offices. List of products are Data processing - Software.
The main activity of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE is not available. You also can look at reviews of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, open positions, location of MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROGEST PARAMEDICAL SOFTWARE, employees, financial statistics.