EDS Electronic Data System

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • EDS Electronic Data System
Private companiesMotion Pictures • EDS Electronic Data System

Contactgegevens EDS Electronic Data System: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EDS Electronic Data System: address, phone, fax, email, website, opening hours

EDS Electronic Data System

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noorderlaan 147; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 544 62 11 (+32-03 544 62 11) 03 544 62 11 (+32-03 544 62 11)

Fax (fax): 03 544 62 11 (+32-03 544 62 11) 03 544 62 11 (+32-03 544 62 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EDS Electronic Data System: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EDS Electronic Data System"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EDS Electronic Data System"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EDS Electronic Data System, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EDS Electronic Data System. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EDS Electronic Data System, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EDS Electronic Data System. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EDS Electronic Data System
Products information EDS Electronic Data System

BTW identificatienummer (tax): BE05025665283
Ondernemingsnummer: 8323486328
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 353,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Data processing - Consultants

Product categorie (product category): Data processing - Service offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EDS Electronic Data System
(Get full report from official database of BE for EDS Electronic Data System)

Aanvulling soorten activiteiten voor EDS Electronic Data System
Addition kinds of activities for EDS Electronic Data System

10440200. Zilvererts verwerking | Silver ores processing
20999921. Azijn | Vinegar
23850000. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
26110103. Soda pulp | Soda pulp
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
36959900. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij EDS Electronic Data System: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EDS Electronic Data System: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EDS Electronic Data System. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EDS Electronic Data System. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Service technieker (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het installeren, onderhouden en herstellen van baden, weegschalen & tilliften bij onze klant en zorgt ervoor dat deze steeds tot in de puntjes voorbereid zijn. U staat in nauw contact met de klant en volgt de openstaande taken actief op. Dit alles terwijl u de veiligheidsvoorschriften naleeft. U kan rekenen op een training bij fabrikant en on the field.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van EDS Electronic Data System in sociale netwerken
Look for responds of EDS Electronic Data System in social networks

Lees alle opmerkingen voor EDS Electronic Data System. Laat een reactie achter voor EDS Electronic Data System. EDS Electronic Data System bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EDS Electronic Data System. Leave a respond for EDS Electronic Data System. EDS Electronic Data System on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EDS Electronic Data System op de google maps. Adres en contacten EDS Electronic Data System
Location of EDS Electronic Data System on the google maps. Address and contacts of EDS Electronic Data System

Andere gerelateerde bedrijven als come EDS Electronic Data System EDS Electronic Data System: FLVALCKE GUIDO BVBA | J.C. CALIDI | M. BERTELOOT | DE GRUYTER | CHAUDILEC

Other related companies as EDS Electronic Data System: FLVALCKE GUIDO BVBA | J.C. CALIDI | M. BERTELOOT | DE GRUYTER | CHAUDILEC

EDS Electronic Data System is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EDS Electronic Data System, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05025665283. Het bedrijf EDS Electronic Data System bevindt zich op het adres: Noorderlaan 147; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 353,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Service offices. Lijst met producten zijn Data processing - Consultants.
De hoofdactiviteit van EDS Electronic Data System is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EDS Electronic Data System is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EDS Electronic Data System, openstaande posities, locatie van EDS Electronic Data System op de kaart.

EDS Electronic Data System is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is EDS Electronic Data System, company assigned to the tax number BE05025665283. The company EDS Electronic Data System is located at the address: Noorderlaan 147; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 353,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Service offices. List of products are Data processing - Consultants.
The main activity of EDS Electronic Data System is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EDS Electronic Data System is not available. You also can look at reviews of EDS Electronic Data System, open positions, location of EDS Electronic Data System on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EDS Electronic Data System, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EDS Electronic Data System, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EDS Electronic Data System, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EDS Electronic Data System, employees, financial statistics.