TripleS Belgium BVBA

Contactgegevens TripleS Belgium BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TripleS Belgium BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TripleS Belgium BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nanovestraat 73; 1745; Opwijk, België

Telefoon (phone): 052 35 23 77 (+32-052 35 23 77) 052 35 23 77 (+32-052 35 23 77)

Fax (fax): 052 35 23 76 (+32-052 35 23 76) 052 35 23 76 (+32-052 35 23 76)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TripleS Belgium BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TripleS Belgium BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TripleS Belgium BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TripleS Belgium BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TripleS Belgium BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TripleS Belgium BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TripleS Belgium BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TripleS Belgium BVBA
Products information TripleS Belgium BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07281433105
Ondernemingsnummer: 7148223876
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Data processing - Personal computers

Product categorie (product category): Data processing - Printers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TripleS Belgium BVBA
(Get full report from official database of BE for TripleS Belgium BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TripleS Belgium BVBA
Addition kinds of activities for TripleS Belgium BVBA

109903. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
342905. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
769900. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
965199. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec
17410101. Stichting gebouw | Foundation building
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
34960102. Diamantdoek | Diamond cloth
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
96310400. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government

Werken bij TripleS Belgium BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TripleS Belgium BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TripleS Belgium BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TripleS Belgium BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • Bekister-helper (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je een eerste ervaring opgedaan als bekister? Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio van Aalst? Dan is dit iets voor jou! Als bekister ziet je takenpakket er als volgt uit : - Zelfstandig kleine en grote bekistingswerken kunnen uitvoeren - Kennis van traditionele en systeembekisting - Basiskennis betontechnologie en cementsoorten - Met een kraan verplaatste materialen en uitrusting stroppen, ontvangen en positioneren - Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) - Wapeningen in beton plaatsen in functie van de toepassing (betonplaten, wanden, palen, vloeren, ... - Betonnen werkstukken bekisten, vullen en ontkisten - De werfzone inplanten (beveiliging, opslag van de uitrusting en de materialen, ...) - Leidingen, afvoerpijpen en aansluitingen realiseren - De toepassing van de veiligheidsvoorschriften controleren - Afval verzamelen en sorteren en het afvoeren naar de behandelings- of opslagzones - De funderingen, de bouwput en het stortbed nivelleren en voorbereiden naargelang de helling

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Docent Engels (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van TripleS Belgium BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TripleS Belgium BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TripleS Belgium BVBA. Laat een reactie achter voor TripleS Belgium BVBA. TripleS Belgium BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TripleS Belgium BVBA. Leave a respond for TripleS Belgium BVBA. TripleS Belgium BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TripleS Belgium BVBA op de google maps. Adres en contacten TripleS Belgium BVBA
Location of TripleS Belgium BVBA on the google maps. Address and contacts of TripleS Belgium BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TripleS Belgium BVBA TripleS Belgium BVBA: BLOSO Uitleendienst | P.V.S. Koeltechniek | Kapoentje ('T) | Lucky | PANASONC-DDC International SA

Other related companies as TripleS Belgium BVBA: BLOSO Uitleendienst | P.V.S. Koeltechniek | Kapoentje ('T) | Lucky | PANASONC-DDC International SA

TripleS Belgium BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TripleS Belgium BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07281433105. Het bedrijf TripleS Belgium BVBA bevindt zich op het adres: Nanovestraat 73; 1745; Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Printers. Lijst met producten zijn Data processing - Personal computers.
De hoofdactiviteit van TripleS Belgium BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TripleS Belgium BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TripleS Belgium BVBA, openstaande posities, locatie van TripleS Belgium BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TripleS Belgium BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TripleS Belgium BVBA, company assigned to the tax number BE07281433105. The company TripleS Belgium BVBA is located at the address: Nanovestraat 73; 1745; Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Printers. List of products are Data processing - Personal computers.
The main activity of TripleS Belgium BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TripleS Belgium BVBA is not available. You also can look at reviews of TripleS Belgium BVBA, open positions, location of TripleS Belgium BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TripleS Belgium BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TripleS Belgium BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TripleS Belgium BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TripleS Belgium BVBA, employees, financial statistics.