BURO MODERN WAREGEM

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BURO MODERN WAREGEM
Private companiesCoal Mining • BURO MODERN WAREGEM

Contactgegevens BURO MODERN WAREGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BURO MODERN WAREGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

BURO MODERN WAREGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Franklin Rooseveltlaan 180; 8790; Waregem, België

Telefoon (phone): 056 60 70 11 (+32-056 60 70 11) 056 60 70 11 (+32-056 60 70 11)

Fax (fax): 056 60 83 37 (+32-056 60 83 37) 056 60 83 37 (+32-056 60 83 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BURO MODERN WAREGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BURO MODERN WAREGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BURO MODERN WAREGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BURO MODERN WAREGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BURO MODERN WAREGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BURO MODERN WAREGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BURO MODERN WAREGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BURO MODERN WAREGEM
Products information BURO MODERN WAREGEM

BTW identificatienummer (tax): BE02710571289
Ondernemingsnummer: 7444305419
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Safes; Telecopiers & supplies; Office fixtures; Furniture - Office; Partitions

Product categorie (product category): Data processing - Printers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BURO MODERN WAREGEM
(Get full report from official database of BE for BURO MODERN WAREGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor BURO MODERN WAREGEM
Addition kinds of activities for BURO MODERN WAREGEM

951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
30530102. Pakken, alle materialen | Gaskets, all materials
50230202. dekens | Blankets
50870600. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
59999911. vuurwerk | Fireworks
83220102. Ouderdomsbijstand | Old age assistance

Werken bij BURO MODERN WAREGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BURO MODERN WAREGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BURO MODERN WAREGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BURO MODERN WAREGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Technieker sanitair, verwarming en ventillatie M/V (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Start People is op zoek naar een technieker sanitair, verwarming en ventillatie regio Dentergem. Schoolverlaters zijn zeker ook welkom! Je staat in voor het installeren van sanitaire installaties en klimatisatie in nieuwbouw appartemenen en woningprojecten. Waterleidingen Badkamermeubels Sanitair Centrale verwarming Vloerverwarming Zonne-energie Waterbehandeling ...

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • STAGAIR(E) Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair (online) marketing. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel online marketeer. Als stagiair (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van BURO MODERN WAREGEM in sociale netwerken
Look for responds of BURO MODERN WAREGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor BURO MODERN WAREGEM. Laat een reactie achter voor BURO MODERN WAREGEM. BURO MODERN WAREGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BURO MODERN WAREGEM. Leave a respond for BURO MODERN WAREGEM. BURO MODERN WAREGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BURO MODERN WAREGEM op de google maps. Adres en contacten BURO MODERN WAREGEM
Location of BURO MODERN WAREGEM on the google maps. Address and contacts of BURO MODERN WAREGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come BURO MODERN WAREGEM BURO MODERN WAREGEM: VAN DE KEERE | HOUTBEDRIJF COENEN NV | R. DUPONT & FILS | ECOLE FOND. COMMUNALE | J. REYNDERS

Other related companies as BURO MODERN WAREGEM: VAN DE KEERE | HOUTBEDRIJF COENEN NV | R. DUPONT & FILS | ECOLE FOND. COMMUNALE | J. REYNDERS

BURO MODERN WAREGEM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BURO MODERN WAREGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02710571289. Het bedrijf BURO MODERN WAREGEM bevindt zich op het adres: Franklin Rooseveltlaan 180; 8790; Waregem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Printers. Lijst met producten zijn Safes; Telecopiers & supplies; Office fixtures; Furniture - Office; Partitions.
De hoofdactiviteit van BURO MODERN WAREGEM is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BURO MODERN WAREGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BURO MODERN WAREGEM, openstaande posities, locatie van BURO MODERN WAREGEM op de kaart.

BURO MODERN WAREGEM is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BURO MODERN WAREGEM, company assigned to the tax number BE02710571289. The company BURO MODERN WAREGEM is located at the address: Franklin Rooseveltlaan 180; 8790; Waregem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Printers. List of products are Safes; Telecopiers & supplies; Office fixtures; Furniture - Office; Partitions.
The main activity of BURO MODERN WAREGEM is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BURO MODERN WAREGEM is not available. You also can look at reviews of BURO MODERN WAREGEM, open positions, location of BURO MODERN WAREGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BURO MODERN WAREGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BURO MODERN WAREGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BURO MODERN WAREGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BURO MODERN WAREGEM, employees, financial statistics.