BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Private companiesOil and Gas Extraction • BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Contactgegevens BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Trappé 9; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 220 88 30 (+32-04 220 88 30) 04 220 88 30 (+32-04 220 88 30)

Fax (fax): 04 222 01 80; 04 223 58 06 (+32-04 222 01 80; 04 223 58 06) 04 222 01 80; 04 223 58 06 (+32-04 222 01 80; 04 223 58 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Products information BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01426269531
Ondernemingsnummer: 5136077880
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Calculators; Telecopiers & supplies; Dictating machines; Furniture - Office; Copy machines & supplies

Product categorie (product category): Data processing - Printers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
(Get full report from official database of BE for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Addition kinds of activities for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

013100. Katoen | Cotton
806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
20410302. Pizza mengt | Pizza mixes
34480000. Geprefabriceerde metalen gebouwen en componenten | Prefabricated metal buildings and components

Werken bij BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Magazijnier VASTE DAG (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant te WOMMELGEM zijn wij op zoek naar een magazijnier. ORDERPICKING!

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Bediende Centraal Magazijn - Herbevoorrading en bestelopvolging (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende herbevoorrading en bestelopvolging in het Centraal Magazijn sta je in voor volgende taken: Borgen van een optimale herbevoorrading van het Centraal Magazijn Ontvangen en verwerken van orderbevestigingen Opvolgen van bestellingen; je communiceert met de verschillende afdelingen en leveranciers Oplossen van problemen met geblokkeerde facturen; je werkt nauw samen met de meestergast en de facturatieafdeling actief deelnemen aan verbeteringsprojecten

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp M/V (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

Zoek naar antwoorden van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Laat een reactie achter voor BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. Leave a respond for BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL. BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL op de google maps. Adres en contacten BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL
Location of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on the google maps. Address and contacts of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: CENTEA | M.G.I. | COUWELS J | ELECTRABEL | VANDE MOORTEL

Other related companies as BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL: CENTEA | M.G.I. | COUWELS J | ELECTRABEL | VANDE MOORTEL

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01426269531. Het bedrijf BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL bevindt zich op het adres: Rue Trappé 9; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Data processing - Printers. Lijst met producten zijn Calculators; Telecopiers & supplies; Dictating machines; Furniture - Office; Copy machines & supplies.
De hoofdactiviteit van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, openstaande posities, locatie van BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, company assigned to the tax number BE01426269531. The company BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is located at the address: Rue Trappé 9; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Data processing - Printers. List of products are Calculators; Telecopiers & supplies; Dictating machines; Furniture - Office; Copy machines & supplies.
The main activity of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL is not available. You also can look at reviews of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, open positions, location of BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAUTIQUE MARCEL HEENS SPRL, employees, financial statistics.