CONFECTIE NOEL VLERICK

Particuliere bedrijvencommunicatie • CONFECTIE NOEL VLERICK
Private companiesCommunications • CONFECTIE NOEL VLERICK

Contactgegevens CONFECTIE NOEL VLERICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONFECTIE NOEL VLERICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONFECTIE NOEL VLERICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTERRING 38; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55302877 (+32-55302877) 55302877 (+32-55302877)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONFECTIE NOEL VLERICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONFECTIE NOEL VLERICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONFECTIE NOEL VLERICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONFECTIE NOEL VLERICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONFECTIE NOEL VLERICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONFECTIE NOEL VLERICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONFECTIE NOEL VLERICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONFECTIE NOEL VLERICK
Products information CONFECTIE NOEL VLERICK

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CONFECTIE NOEL VLERICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONFECTIE NOEL VLERICK
(Get full report from official database of BE for CONFECTIE NOEL VLERICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONFECTIE NOEL VLERICK
Addition kinds of activities for CONFECTIE NOEL VLERICK

501203. Recreatieve voertuigen, motorhomes en aanhangwagens | Recreational vehicles, motor homes, and trailers
22110210. Shirting stoffen, katoen | Shirting fabrics, cotton
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
35230105. Katoenplukkers en strippers | Cotton pickers and strippers
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets
51490102. Margarine | Margarine
86410202. Universiteitsklub | University club

Werken bij CONFECTIE NOEL VLERICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONFECTIE NOEL VLERICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONFECTIE NOEL VLERICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONFECTIE NOEL VLERICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Tijdelijke voltijdse receptionist(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een pro in het onthalen van mensen? Ben jij vlot drietalig (NL-FR-ENG)? Schrikt werken in het weekend je niet af? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!! Voor een leuke (tijdelijke) opdracht te Leuven zoeken wij een vlotte receptionist(e) om het onthaal en de receptie te verzorgen voor een tentoonstelling.  

  • Transportplanner (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zijn we op zoek naar een transportplanner. Je zal instaan voor het organiseren en plannen van de routes voor de chauffeurs. Bestellingen behandelen voor transport over de baan volgens orders van de klant. Dagplanning van de chauffeurs opstellen en bijwerken Technische ondersteuning bieden in geval van panne, ongeval, indien de reisweg- of tijd afwijkt. De correcte documenten bezorgen aan de klanten, chauffeurs , ... Activiteiten van het personeel opvolgen en nakijken (rijtijden, geldigheid attesten, ...)

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Personal Trainer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

Zoek naar antwoorden van CONFECTIE NOEL VLERICK in sociale netwerken
Look for responds of CONFECTIE NOEL VLERICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONFECTIE NOEL VLERICK. Laat een reactie achter voor CONFECTIE NOEL VLERICK. CONFECTIE NOEL VLERICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONFECTIE NOEL VLERICK. Leave a respond for CONFECTIE NOEL VLERICK. CONFECTIE NOEL VLERICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONFECTIE NOEL VLERICK op de google maps. Adres en contacten CONFECTIE NOEL VLERICK
Location of CONFECTIE NOEL VLERICK on the google maps. Address and contacts of CONFECTIE NOEL VLERICK

Andere gerelateerde bedrijven als come CONFECTIE NOEL VLERICK CONFECTIE NOEL VLERICK: JOSEPH SCHAACK | LADBROKES | Bouchez J | Dusollier Ch | Euro-Services

Other related companies as CONFECTIE NOEL VLERICK: JOSEPH SCHAACK | LADBROKES | Bouchez J | Dusollier Ch | Euro-Services

CONFECTIE NOEL VLERICK is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONFECTIE NOEL VLERICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf CONFECTIE NOEL VLERICK bevindt zich op het adres: WESTERRING 38; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in CONFECTIE NOEL VLERICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONFECTIE NOEL VLERICK is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONFECTIE NOEL VLERICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONFECTIE NOEL VLERICK, openstaande posities, locatie van CONFECTIE NOEL VLERICK op de kaart.

CONFECTIE NOEL VLERICK is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONFECTIE NOEL VLERICK, company assigned to the tax number BE05776580810. The company CONFECTIE NOEL VLERICK is located at the address: WESTERRING 38; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in CONFECTIE NOEL VLERICK were not found.
The main activity of CONFECTIE NOEL VLERICK is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONFECTIE NOEL VLERICK is not available. You also can look at reviews of CONFECTIE NOEL VLERICK, open positions, location of CONFECTIE NOEL VLERICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONFECTIE NOEL VLERICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONFECTIE NOEL VLERICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONFECTIE NOEL VLERICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONFECTIE NOEL VLERICK, employees, financial statistics.