IMPRIMANTE SERVICES SPRL

Contactgegevens IMPRIMANTE SERVICES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPRIMANTE SERVICES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPRIMANTE SERVICES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Petit Champ 55; 7012; Mons (Flénu), België

Telefoon (phone): 065 88 63 01; 0496 42 03 47 (+32-065 88 63 01; 0496 42 03 47) 065 88 63 01; 0496 42 03 47 (+32-065 88 63 01; 0496 42 03 47)

Fax (fax): 065 88 63 01 (+32-065 88 63 01) 065 88 63 01 (+32-065 88 63 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPRIMANTE SERVICES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPRIMANTE SERVICES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPRIMANTE SERVICES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPRIMANTE SERVICES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPRIMANTE SERVICES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPRIMANTE SERVICES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPRIMANTE SERVICES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPRIMANTE SERVICES SPRL
Products information IMPRIMANTE SERVICES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07077911376
Ondernemingsnummer: 9725341796
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Telecopiers & supplies; Data processing - Printers

Product categorie (product category): Data processing - Peripheral equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPRIMANTE SERVICES SPRL
(Get full report from official database of BE for IMPRIMANTE SERVICES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPRIMANTE SERVICES SPRL
Addition kinds of activities for IMPRIMANTE SERVICES SPRL

3621. Motoren en generatoren | Motors and generators
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
611101. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
22110509. Jean stoffen | Jean fabrics
28419905. Zeep: Gegranuleerd, vloeibaar, Taart, Gevlakt of Chip | Soap: granulated, liquid, cake, flaked, or chip
32719914. Dak ballast blok, beton | Roof ballast block, concrete

Werken bij IMPRIMANTE SERVICES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPRIMANTE SERVICES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPRIMANTE SERVICES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPRIMANTE SERVICES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van IMPRIMANTE SERVICES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of IMPRIMANTE SERVICES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPRIMANTE SERVICES SPRL. Laat een reactie achter voor IMPRIMANTE SERVICES SPRL. IMPRIMANTE SERVICES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPRIMANTE SERVICES SPRL. Leave a respond for IMPRIMANTE SERVICES SPRL. IMPRIMANTE SERVICES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPRIMANTE SERVICES SPRL op de google maps. Adres en contacten IMPRIMANTE SERVICES SPRL
Location of IMPRIMANTE SERVICES SPRL on the google maps. Address and contacts of IMPRIMANTE SERVICES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPRIMANTE SERVICES SPRL IMPRIMANTE SERVICES SPRL: Schelstraete G | d'Aspremont Lynden F | De Sutter W | Snyers SA | SACR? MATELAS

Other related companies as IMPRIMANTE SERVICES SPRL: Schelstraete G | d'Aspremont Lynden F | De Sutter W | Snyers SA | SACR? MATELAS

IMPRIMANTE SERVICES SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPRIMANTE SERVICES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077911376. Het bedrijf IMPRIMANTE SERVICES SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Petit Champ 55; 7012; Mons (Flénu). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Peripheral equipment. Lijst met producten zijn Telecopiers & supplies; Data processing - Printers.
De hoofdactiviteit van IMPRIMANTE SERVICES SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPRIMANTE SERVICES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPRIMANTE SERVICES SPRL, openstaande posities, locatie van IMPRIMANTE SERVICES SPRL op de kaart.

IMPRIMANTE SERVICES SPRL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPRIMANTE SERVICES SPRL, company assigned to the tax number BE07077911376. The company IMPRIMANTE SERVICES SPRL is located at the address: Rue du Petit Champ 55; 7012; Mons (Flénu). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Peripheral equipment. List of products are Telecopiers & supplies; Data processing - Printers.
The main activity of IMPRIMANTE SERVICES SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPRIMANTE SERVICES SPRL is not available. You also can look at reviews of IMPRIMANTE SERVICES SPRL, open positions, location of IMPRIMANTE SERVICES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPRIMANTE SERVICES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPRIMANTE SERVICES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPRIMANTE SERVICES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPRIMANTE SERVICES SPRL, employees, financial statistics.