Dicota Benelux BVBA

Contactgegevens Dicota Benelux BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dicota Benelux BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dicota Benelux BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Liersesteenweg 203A; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 460 30 50 (+32-03 460 30 50) 03 460 30 50 (+32-03 460 30 50)

Fax (fax): 03 454 03 95 (+32-03 454 03 95) 03 454 03 95 (+32-03 454 03 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dicota Benelux BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dicota Benelux BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dicota Benelux BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dicota Benelux BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dicota Benelux BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dicota Benelux BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dicota Benelux BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dicota Benelux BVBA
Products information Dicota Benelux BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06000152587
Ondernemingsnummer: 6902954101
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Dicota Benelux BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): DATA PROCESSING - DATA CARRIERS - SUPPLIES AND ACCESS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dicota Benelux BVBA
(Get full report from official database of BE for Dicota Benelux BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dicota Benelux BVBA
Addition kinds of activities for Dicota Benelux BVBA

275402. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
342301. Tuin- en landbouwgereedschap, inclusief schoppen | Garden and farm tools, including shovels
02599906. Squab boerderij | Squab farm
22990700. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
28650302. aminofenol | Aminophenol
32110304. Structurele glas | Structural glass
50440204. Microfilm apparatuur | Microfilm equipment

Werken bij Dicota Benelux BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dicota Benelux BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dicota Benelux BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dicota Benelux BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Draaier - frezer (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het spuitgieten van technische onderdelen in plastic, composieten en metalen. Zij zijn dringend op zoek naar een draaier frezer! Verantwoordelijk voor het instellen (regelen en programmeren) van ons machinepark nabewerking kunststofonderdelen. cnc draaibanken en cnc freesmachine Nabewerken van kleine series kunststof stukken. Afwisselend werk door kleine series, naast instellen, ook zelf machines bedienen Afregelen van diverse andere bewerkingsmachines in het atelier spuitgieten (vooral conventionele boor en freesmachines.) Verwacht: Gemotiveerd persoon met technisch doorzicht en goed organisatievermogen van eigen werkpost.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Intern Account - Commercieel backoffice Duits (m-v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief bedrijf zijn we op zoek naar een Intern account ter ondersteuning van de commerciële dienst en de vertegenwoordigers. Specifiek kom je op de afdeling 'DACH' terecht. Dit brengt met zich mee dat de focus hier op klantenbinding ligt tegenover het harde commerciële onderhandelen met klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klantenportefeuille Je behandelt hun vragen, problemen en helpt hen mee te zoeken naar een geschikte oplossing die leidt tot een win-win situatie Je voert onderhandelingen in prijszetting, binnen de vooropgestelde onderhandelingsmarge, eventueel in samenspraak met de betrokken sales mensen in the fiel. Je bouwt klantenrelaties op en je behandelt die niet-alledaagse situaties Op termijn zijn er eventueel groeimogelijkheden (zoals commerciële buitendienst, key account,...

  • Grond & Wegenwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker voer je opbraak-, grond- en funderingswerken uit, je plaatst en herstelt verhardingslagen voor onder meer wegen, inritten, voetpaden en parkeerterreinen. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingsstelsels aan en draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Student gezocht weekends en vakanties voor broodjeszaak te knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: KNOKANTINO

    Type: Studentenjob

    U helpt met het bereiden van belegde broodjes, snacks U bedient de klanten U helpt bij de opkuis

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van Dicota Benelux BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dicota Benelux BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dicota Benelux BVBA. Laat een reactie achter voor Dicota Benelux BVBA. Dicota Benelux BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dicota Benelux BVBA. Leave a respond for Dicota Benelux BVBA. Dicota Benelux BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dicota Benelux BVBA op de google maps. Adres en contacten Dicota Benelux BVBA
Location of Dicota Benelux BVBA on the google maps. Address and contacts of Dicota Benelux BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dicota Benelux BVBA Dicota Benelux BVBA: Sloeffy | SERVICE JOBS DES FACULT?S UNIVERSITAIRES | LEONET | LEHAEN ELECTRO | Delesie

Other related companies as Dicota Benelux BVBA: Sloeffy | SERVICE JOBS DES FACULT?S UNIVERSITAIRES | LEONET | LEHAEN ELECTRO | Delesie

Dicota Benelux BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dicota Benelux BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06000152587. Het bedrijf Dicota Benelux BVBA bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 203A; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is DATA PROCESSING - DATA CARRIERS - SUPPLIES AND ACCESS. Producten gemaakt in Dicota Benelux BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dicota Benelux BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dicota Benelux BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dicota Benelux BVBA, openstaande posities, locatie van Dicota Benelux BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dicota Benelux BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dicota Benelux BVBA, company assigned to the tax number BE06000152587. The company Dicota Benelux BVBA is located at the address: Liersesteenweg 203A; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is DATA PROCESSING - DATA CARRIERS - SUPPLIES AND ACCESS. Products created in Dicota Benelux BVBA were not found.
The main activity of Dicota Benelux BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dicota Benelux BVBA is not available. You also can look at reviews of Dicota Benelux BVBA, open positions, location of Dicota Benelux BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dicota Benelux BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dicota Benelux BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dicota Benelux BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dicota Benelux BVBA, employees, financial statistics.