BELVU JUNIOR MODE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BELVU JUNIOR MODE
Private companiesAgricultural Services • BELVU JUNIOR MODE

Contactgegevens BELVU JUNIOR MODE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELVU JUNIOR MODE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELVU JUNIOR MODE

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): KERN 34; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38290232 (+32-38290232) 38290232 (+32-38290232)

Fax (fax): +32 (81) 203-39-16 +32 (81) 203-39-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELVU JUNIOR MODE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELVU JUNIOR MODE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELVU JUNIOR MODE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELVU JUNIOR MODE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELVU JUNIOR MODE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELVU JUNIOR MODE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELVU JUNIOR MODE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELVU JUNIOR MODE
Products information BELVU JUNIOR MODE

BTW identificatienummer (tax): BE05204742431
Ondernemingsnummer: 8691528320
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BELVU JUNIOR MODE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELVU JUNIOR MODE
(Get full report from official database of BE for BELVU JUNIOR MODE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELVU JUNIOR MODE
Addition kinds of activities for BELVU JUNIOR MODE

8072. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
233901. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
22319901. Burling en mending doek | Burling and mending cloth
27890204. Gilding van boeken, kaarten of papier | Gilding books, cards, or paper
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.

Werken bij BELVU JUNIOR MODE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELVU JUNIOR MODE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELVU JUNIOR MODE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELVU JUNIOR MODE. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Jobstudent (weekend en/of verlofperiodes) verzorging (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: Anima Cura - WZC Philemon & Baucis

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Philemon en Baucis zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige / verpleegkundige (weekendwerk en/of vankantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde hotel en huishoudelijke taken zoals meehelpen bij het ochtendtoilet,voedselbedeling, orde van de eetzaal, bewoners begeleiden van leefzaal naar eetzaal, afwas en je werkt mee aan een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor de autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Freelance HR consultant (M/V) regio Antwerpen - Limburg - Vlaams Brabant (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: LET'SGOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Warm zakelijk, da’s werken vanuit je passie voor mensen, en alles in functie van de klant/kandidaat Indien jij sterke ideeën hebt over het optimaliseren van HR-processen op KMO- niveau … een zeer sterk empatisch denkvermogen bezit … en ervaring hebt alsook specialist bent in één of ander HR domein … dan is dit waarschijnlijk de belangrijkste advertentie van je carrière! Je adviseert en ondersteunt de groei en andere KMO's in de implementatie van HR-strategieën en/of processen: reward, performance, learning & development, recruitment, talent, verzuim, competentiebeleid... Je zorgt voor de nodige begeleiding en ontwikkeling bij het uitvoeren van deze processen. Je staat in voor de opvolging, begeleiding en uitvoering van deze processen. Je begeleidt bedrijfsleiders en andere leidinggevenden in de context van het opvolgen van individuen, en neemt zo nodig en in afspraak zelf actie. Je bewaart het overzicht om snel nieuwe uitdagingen te identificeren. Neem enkele minuten van je tijd en beslis dan of jij de persoon bent die zich wil vastbijten en ondersteuning bieden in uw specialisatie van HR-projecten Ben jij dynamisch en gedreven genoeg en wil jij verantwoordelijk zijn voor het welslagen van deze HR-projecten? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Het is een pluspunt als je ook inzetbaar bent in verschilldende domeinen maar is geen noodzaak. Wij moedigen ook personen van 45+ aan te solliciteren. We kijken uit naar uw reactie. Beschikbaarheid en timing uitvoeren opdrachten bespreekbaar. Uitzendkantoren gelieve zich te onthouden.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van BELVU JUNIOR MODE in sociale netwerken
Look for responds of BELVU JUNIOR MODE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELVU JUNIOR MODE. Laat een reactie achter voor BELVU JUNIOR MODE. BELVU JUNIOR MODE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELVU JUNIOR MODE. Leave a respond for BELVU JUNIOR MODE. BELVU JUNIOR MODE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELVU JUNIOR MODE op de google maps. Adres en contacten BELVU JUNIOR MODE
Location of BELVU JUNIOR MODE on the google maps. Address and contacts of BELVU JUNIOR MODE

Andere gerelateerde bedrijven als come BELVU JUNIOR MODE BELVU JUNIOR MODE: BBL | TOM'S HAIRSTUDIO | SCHELLEKENS | C.M.T. | J.M. CHEVALIER

Other related companies as BELVU JUNIOR MODE: BBL | TOM'S HAIRSTUDIO | SCHELLEKENS | C.M.T. | J.M. CHEVALIER

BELVU JUNIOR MODE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BELVU JUNIOR MODE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05204742431. Het bedrijf BELVU JUNIOR MODE bevindt zich op het adres: KERN 34; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in BELVU JUNIOR MODE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELVU JUNIOR MODE is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELVU JUNIOR MODE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELVU JUNIOR MODE, openstaande posities, locatie van BELVU JUNIOR MODE op de kaart.

BELVU JUNIOR MODE is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BELVU JUNIOR MODE, company assigned to the tax number BE05204742431. The company BELVU JUNIOR MODE is located at the address: KERN 34; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in BELVU JUNIOR MODE were not found.
The main activity of BELVU JUNIOR MODE is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELVU JUNIOR MODE is not available. You also can look at reviews of BELVU JUNIOR MODE, open positions, location of BELVU JUNIOR MODE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELVU JUNIOR MODE, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELVU JUNIOR MODE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELVU JUNIOR MODE, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELVU JUNIOR MODE, employees, financial statistics.