Toscano L

Contactgegevens Toscano L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toscano L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toscano L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Traquets 27; 1160; Bruxelles (Auderghem), België

Telefoon (phone): 02 660 68 26 (+32-02 660 68 26) 02 660 68 26 (+32-02 660 68 26)

Fax (fax): +32 (56) 787-24-58 +32 (56) 787-24-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toscano L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toscano L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toscano L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toscano L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toscano L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toscano L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toscano L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toscano L
Products information Toscano L

BTW identificatienummer (tax): BE03123107910
Ondernemingsnummer: 9313629150
Hoofdstad (capital): 724,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Toscano L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toscano L
(Get full report from official database of BE for Toscano L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toscano L
Addition kinds of activities for Toscano L

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
472900. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
02919902. Veehouderij, algemeen | Livestock farm, general
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
33510103. Platen, koper en koperlegering | Plates, copper and copper alloy
45810301. Luchthaven | Airport
50840904. Machines en uitrusting voor het knijpen | Crushing machinery and equipment
50920101. Hobbyartikelen | Hobby goods

Werken bij Toscano L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toscano L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toscano L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toscano L. Looking for open vacancies in other companies

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Moerkerke (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Moerkerke en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

Zoek naar antwoorden van Toscano L in sociale netwerken
Look for responds of Toscano L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toscano L. Laat een reactie achter voor Toscano L. Toscano L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toscano L. Leave a respond for Toscano L. Toscano L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toscano L op de google maps. Adres en contacten Toscano L
Location of Toscano L on the google maps. Address and contacts of Toscano L

Andere gerelateerde bedrijven als come Toscano L Toscano L: L'ARC EN FLEURS | KENNEL DE DIERENWERELD | BAKKERIJ CENTRUM | Morimont Martine | Dorp & Dal

Other related companies as Toscano L: L'ARC EN FLEURS | KENNEL DE DIERENWERELD | BAKKERIJ CENTRUM | Morimont Martine | Dorp & Dal

Toscano L is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Toscano L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03123107910. Het bedrijf Toscano L bevindt zich op het adres: Avenue des Traquets 27; 1160; Bruxelles (Auderghem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 724,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in Toscano L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toscano L is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toscano L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toscano L, openstaande posities, locatie van Toscano L op de kaart.

Toscano L is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Toscano L, company assigned to the tax number BE03123107910. The company Toscano L is located at the address: Avenue des Traquets 27; 1160; Bruxelles (Auderghem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 724,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Consultants. Products created in Toscano L were not found.
The main activity of Toscano L is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Toscano L is not available. You also can look at reviews of Toscano L, open positions, location of Toscano L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toscano L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toscano L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toscano L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toscano L, employees, financial statistics.