Steijns Georges

Contactgegevens Steijns Georges: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steijns Georges: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steijns Georges

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Locht 37; 3700; Tongeren, België

Telefoon (phone): 012 23 56 38 (+32-012 23 56 38) 012 23 56 38 (+32-012 23 56 38)

Fax (fax): +32 (53) 439-45-20 +32 (53) 439-45-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steijns Georges: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steijns Georges"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steijns Georges"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steijns Georges, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steijns Georges. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steijns Georges, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steijns Georges. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steijns Georges
Products information Steijns Georges

BTW identificatienummer (tax): BE09349609375
Ondernemingsnummer: 5518402099
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Steijns Georges zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steijns Georges
(Get full report from official database of BE for Steijns Georges)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steijns Georges
Addition kinds of activities for Steijns Georges

36790300. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
49530100. Inzameling en verwijdering van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste collection and disposal
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij Steijns Georges: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steijns Georges: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steijns Georges. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steijns Georges. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • New Channel Manager | O-Vl (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Een nieuwe functie binnen een snel groeiende internationale organisatie. Dit wil zeggen dat je je stempel kan zetten en dat je met de nodige vrijheid om kan. Creativiteit, drive, commercieel inzicht en onderhandelingstechnieken zijn zaken die je goed van pas komen, naast je talenkennis natuurlijk. Je opereert op high level, je nieuwe klanten worden distributeurs en resellers allerlei.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

Zoek naar antwoorden van Steijns Georges in sociale netwerken
Look for responds of Steijns Georges in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steijns Georges. Laat een reactie achter voor Steijns Georges. Steijns Georges bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steijns Georges. Leave a respond for Steijns Georges. Steijns Georges on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steijns Georges op de google maps. Adres en contacten Steijns Georges
Location of Steijns Georges on the google maps. Address and contacts of Steijns Georges

Andere gerelateerde bedrijven als come Steijns Georges Steijns Georges: ANDRE TIRIONS | J. ARENDT | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale d'Athus | JAN BLOMMAERT | Glorieux Vincent

Other related companies as Steijns Georges: ANDRE TIRIONS | J. ARENDT | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale d'Athus | JAN BLOMMAERT | Glorieux Vincent

Steijns Georges is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Steijns Georges, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09349609375. Het bedrijf Steijns Georges bevindt zich op het adres: De Locht 37; 3700; Tongeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in Steijns Georges zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steijns Georges is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steijns Georges is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steijns Georges, openstaande posities, locatie van Steijns Georges op de kaart.

Steijns Georges is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Steijns Georges, company assigned to the tax number BE09349609375. The company Steijns Georges is located at the address: De Locht 37; 3700; Tongeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Consultants. Products created in Steijns Georges were not found.
The main activity of Steijns Georges is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Steijns Georges is not available. You also can look at reviews of Steijns Georges, open positions, location of Steijns Georges on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steijns Georges, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steijns Georges, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steijns Georges, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steijns Georges, employees, financial statistics.