'T KLEINE HUIS

Contactgegevens 'T KLEINE HUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KLEINE HUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KLEINE HUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIESTRAAT 26A; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14319265 (+32-14319265) 14319265 (+32-14319265)

Fax (fax): +32 (63) 236-60-69 +32 (63) 236-60-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KLEINE HUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KLEINE HUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KLEINE HUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KLEINE HUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KLEINE HUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KLEINE HUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KLEINE HUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KLEINE HUIS
Products information 'T KLEINE HUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04233551025
Ondernemingsnummer: 1726196289
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 381,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in 'T KLEINE HUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby- and kinderkleding

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KLEINE HUIS
(Get full report from official database of BE for 'T KLEINE HUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KLEINE HUIS
Addition kinds of activities for 'T KLEINE HUIS

734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
23350000. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
51459900. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation
83999901. Advocacy groep | Advocacy group
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij 'T KLEINE HUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KLEINE HUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KLEINE HUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KLEINE HUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • Consulentes Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van 'T KLEINE HUIS in sociale netwerken
Look for responds of 'T KLEINE HUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KLEINE HUIS. Laat een reactie achter voor 'T KLEINE HUIS. 'T KLEINE HUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KLEINE HUIS. Leave a respond for 'T KLEINE HUIS. 'T KLEINE HUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KLEINE HUIS op de google maps. Adres en contacten 'T KLEINE HUIS
Location of 'T KLEINE HUIS on the google maps. Address and contacts of 'T KLEINE HUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KLEINE HUIS 'T KLEINE HUIS: FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL | De Bok P | Riant | ISABELLE DEFLOOR | TRANSPORT WYBO

Other related companies as 'T KLEINE HUIS: FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL | De Bok P | Riant | ISABELLE DEFLOOR | TRANSPORT WYBO

'T KLEINE HUIS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KLEINE HUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04233551025. Het bedrijf 'T KLEINE HUIS bevindt zich op het adres: STATIESTRAAT 26A; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 381,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Baby- and kinderkleding. Producten gemaakt in 'T KLEINE HUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KLEINE HUIS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KLEINE HUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KLEINE HUIS, openstaande posities, locatie van 'T KLEINE HUIS op de kaart.

'T KLEINE HUIS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KLEINE HUIS, company assigned to the tax number BE04233551025. The company 'T KLEINE HUIS is located at the address: STATIESTRAAT 26A; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 381,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Baby- and kinderkleding. Products created in 'T KLEINE HUIS were not found.
The main activity of 'T KLEINE HUIS is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KLEINE HUIS is not available. You also can look at reviews of 'T KLEINE HUIS, open positions, location of 'T KLEINE HUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KLEINE HUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KLEINE HUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KLEINE HUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KLEINE HUIS, employees, financial statistics.