FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL
Private companiesUnited States Postal Service • FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL

Contactgegevens FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): En-Hors-Chateau 13 4000 Liege - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-23-22-25 32-42-23-22-25

Fax (fax): 32-42-22-18-69 32-42-22-18-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL
Products information FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05205291748
Ondernemingsnummer: 5793884277
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Education

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL
(Get full report from official database of BE for FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL
Addition kinds of activities for FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL

20449900. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
30690801. Baby pacifiers, rubber | Baby pacifiers, rubber
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
55219902. Auto's, alleen gebruikte auto's | Automobiles, used cars only
57350102. Videobanden, vooraf opgenomen | Video tapes, prerecorded
79991411. Verhuur van surfapparatuur | Surfing equipment rental

Werken bij FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • HELPER LASSER AANSLUITING INTERNET EN TV (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het plaatsen van signalisatie en voert de graafwerken uit die noodzakelijk zijn voor het laswerk. Je helpt bij de voorbereiding van laswerken op koperkabels. Je helpt bij werken in verdelers of verdeelkasten, aan kabels, enz. Je helpt de lasser bij het uitvoeren van werken in mangaten of afgesloten ruimtes.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

Zoek naar antwoorden van FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. Laat een reactie achter voor FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. Leave a respond for FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL. FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL op de google maps. Adres en contacten FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL
Location of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL on the google maps. Address and contacts of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL: KPMG BEDRIJFSREVISOREN CV | 't Mineraal | Bailyu Cathy | Pierlet Thomas | Ets THIRY & Fils

Other related companies as FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL: KPMG BEDRIJFSREVISOREN CV | 't Mineraal | Bailyu Cathy | Pierlet Thomas | Ets THIRY & Fils

FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05205291748. Het bedrijf FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL bevindt zich op het adres: En-Hors-Chateau 13 4000 Liege - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Education. Producten gemaakt in FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, openstaande posities, locatie van FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL op de kaart.

FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, company assigned to the tax number BE05205291748. The company FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL is located at the address: En-Hors-Chateau 13 4000 Liege - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Education. Products created in FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL were not found.
The main activity of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL is not available. You also can look at reviews of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, open positions, location of FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLECOLE D'HOTELLERIE ASBL, employees, financial statistics.