Nijs J Consulting gcv CV CV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Nijs J Consulting gcv CV CV
Private companiesMiscellaneous Retail • Nijs J Consulting gcv CV CV

Contactgegevens Nijs J Consulting gcv CV CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nijs J Consulting gcv CV CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nijs J Consulting gcv CV CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slotgracht 4; 3210; Lubbeek (Linden), België

Telefoon (phone): 016 26 10 03 (+32-016 26 10 03) 016 26 10 03 (+32-016 26 10 03)

Fax (fax): 016 26 10 03 (+32-016 26 10 03) 016 26 10 03 (+32-016 26 10 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nijs J Consulting gcv CV CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nijs J Consulting gcv CV CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nijs J Consulting gcv CV CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nijs J Consulting gcv CV CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nijs J Consulting gcv CV CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nijs J Consulting gcv CV CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nijs J Consulting gcv CV CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nijs J Consulting gcv CV CV
Products information Nijs J Consulting gcv CV CV

BTW identificatienummer (tax): BE08302886962
Ondernemingsnummer: 9979125976
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Nijs J Consulting gcv CV CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nijs J Consulting gcv CV CV
(Get full report from official database of BE for Nijs J Consulting gcv CV CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nijs J Consulting gcv CV CV
Addition kinds of activities for Nijs J Consulting gcv CV CV

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
28510103. Marine verf | Marine paints
35470209. Stalen rollende machines | Steel rolling machinery
51991000. Posters en decals | Posters and decals
54310000. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
75490100. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services

Werken bij Nijs J Consulting gcv CV CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nijs J Consulting gcv CV CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nijs J Consulting gcv CV CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nijs J Consulting gcv CV CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student huishoudhulp voor het schoonmaken van particuliere woningen in de regio Hasselt d.w.z. poetsen algemeen, ramen wassen,... Uren overeen te komen. (afhankelijk van je lessenrooster)

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

  • Hulp voor keuken - Weekend - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Gezocht : Hulp voor keuken - WEEKEND Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar extra keukenpersoneel. Je kan regelmatig werken op vrijdag, zaterdag en / of zondag. De uurregeling wordt aangepast volgens jouw beschikbaarheid! Takenpakket: Als keukenmedewerker zal je instaan voor volgende taken: · Ondersteuning bieden bij het bereiden, schikken en garneren van de gerechten. · De chef bijstaan bij het doorgeven tijdens de dienst. · Zorgen voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Schoonmaken van werkinstrumenten en werkplaatsen. · Zorgen voor orde en netheid in de keuken.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van Nijs J Consulting gcv CV CV in sociale netwerken
Look for responds of Nijs J Consulting gcv CV CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nijs J Consulting gcv CV CV. Laat een reactie achter voor Nijs J Consulting gcv CV CV. Nijs J Consulting gcv CV CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nijs J Consulting gcv CV CV. Leave a respond for Nijs J Consulting gcv CV CV. Nijs J Consulting gcv CV CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nijs J Consulting gcv CV CV op de google maps. Adres en contacten Nijs J Consulting gcv CV CV
Location of Nijs J Consulting gcv CV CV on the google maps. Address and contacts of Nijs J Consulting gcv CV CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Nijs J Consulting gcv CV CV Nijs J Consulting gcv CV CV: Wallays E | HET RIDDERSHOF | C.S. SART TILMAN | BOUCKAERT | Baert P

Other related companies as Nijs J Consulting gcv CV CV: Wallays E | HET RIDDERSHOF | C.S. SART TILMAN | BOUCKAERT | Baert P

Nijs J Consulting gcv CV CV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nijs J Consulting gcv CV CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302886962. Het bedrijf Nijs J Consulting gcv CV CV bevindt zich op het adres: Slotgracht 4; 3210; Lubbeek (Linden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in Nijs J Consulting gcv CV CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nijs J Consulting gcv CV CV is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nijs J Consulting gcv CV CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nijs J Consulting gcv CV CV, openstaande posities, locatie van Nijs J Consulting gcv CV CV op de kaart.

Nijs J Consulting gcv CV CV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nijs J Consulting gcv CV CV, company assigned to the tax number BE08302886962. The company Nijs J Consulting gcv CV CV is located at the address: Slotgracht 4; 3210; Lubbeek (Linden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Consultants. Products created in Nijs J Consulting gcv CV CV were not found.
The main activity of Nijs J Consulting gcv CV CV is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Nijs J Consulting gcv CV CV is not available. You also can look at reviews of Nijs J Consulting gcv CV CV, open positions, location of Nijs J Consulting gcv CV CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nijs J Consulting gcv CV CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nijs J Consulting gcv CV CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nijs J Consulting gcv CV CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nijs J Consulting gcv CV CV, employees, financial statistics.