Vergauwe NV

Contactgegevens Vergauwe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vergauwe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vergauwe NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dam 3 9900 Eeklo, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vergauwe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vergauwe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vergauwe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vergauwe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vergauwe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vergauwe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vergauwe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vergauwe NV
Products information Vergauwe NV

BTW identificatienummer (tax): BE08339965820
Ondernemingsnummer: 3388153076
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 342,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Boys' clothing; Children's clothing; Girls' clothing

Product categorie (product category): Baby Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vergauwe NV
(Get full report from official database of BE for Vergauwe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vergauwe NV
Addition kinds of activities for Vergauwe NV

225299. Hosiery, nec, nec | Hosiery, nec, nec
249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
27820104. Albums opnemen | Record albums
35310203. Scheepslieren | Ship winches
36319901. Barbecues, grillen en braziers (buiten koken) | Barbecues, grills, and braziers (outdoor cooking)
37990203. Go-carts, behalve kinderen | Go-carts, except children's
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers

Werken bij Vergauwe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vergauwe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vergauwe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vergauwe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Receptionist(e) regio Vilvoorde-Zaventem-Brussel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Voor verschillende bedrijven zoeken wij regelmatig gemotiveerde drietalige receptionistes. Het takenpakket omvat (onder meer) het volgende: beheer van telefonische communicaties onthaal van de bezoekers beheer van de meeting rooms en deze ordelijk houden beheer van inkomende en uitgaande post bestellen van catering voor meetings wekelijks fruit bestellen dranken bestellen kantoormateriaal bestellen en de facturen controleren contact met leveranciers (koffiemachines, onderhoud printer, drankautomaten en waterfonteinen) communicatie met kuisploeg coördineren van kleine herstellingen op kantoor administratieve ondersteuning bieden aan management: o.a. agendabeheer, travel arrangements, presentaties maken, enz...

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

Zoek naar antwoorden van Vergauwe NV in sociale netwerken
Look for responds of Vergauwe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vergauwe NV. Laat een reactie achter voor Vergauwe NV. Vergauwe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vergauwe NV. Leave a respond for Vergauwe NV. Vergauwe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vergauwe NV op de google maps. Adres en contacten Vergauwe NV
Location of Vergauwe NV on the google maps. Address and contacts of Vergauwe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vergauwe NV Vergauwe NV: COIFFURE YVETTE | I.V.R.O. | ETS. LAMBERT ROBERT | Argenta | ANTONIO BRAVO

Other related companies as Vergauwe NV: COIFFURE YVETTE | I.V.R.O. | ETS. LAMBERT ROBERT | Argenta | ANTONIO BRAVO

Vergauwe NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vergauwe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08339965820. Het bedrijf Vergauwe NV bevindt zich op het adres: Dam 3 9900 Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 342,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby Clothing. Lijst met producten zijn Boys' clothing; Children's clothing; Girls' clothing.
De hoofdactiviteit van Vergauwe NV is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vergauwe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vergauwe NV, openstaande posities, locatie van Vergauwe NV op de kaart.

Vergauwe NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vergauwe NV, company assigned to the tax number BE08339965820. The company Vergauwe NV is located at the address: Dam 3 9900 Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 342,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby Clothing. List of products are Boys' clothing; Children's clothing; Girls' clothing.
The main activity of Vergauwe NV is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vergauwe NV is not available. You also can look at reviews of Vergauwe NV, open positions, location of Vergauwe NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vergauwe NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vergauwe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vergauwe NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vergauwe NV, employees, financial statistics.