I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

Contactgegevens I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Negende Linielaan 33; 8434; Middelkerke (Lombardsijde), België

Telefoon (phone): 058 23 91 72 (+32-058 23 91 72) 058 23 91 72 (+32-058 23 91 72)

Fax (fax): 058 24 36 11 (+32-058 24 36 11) 058 24 36 11 (+32-058 24 36 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
Products information I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06148193359
Ondernemingsnummer: 8987884521
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Data processing - Computers

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
(Get full report from official database of BE for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
Addition kinds of activities for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

147902. Pyrieten mijnbouw | Pyrites mining
329500. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
38220106. Koeling / airco ontdooien controles | Refrigeration/air-conditioning defrost controls
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
51820200. Sterke drank | Liquor
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping

Werken bij I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Thuishulp (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in om de boodschappen van het gezin te doen. * Je om mee naar het buitenland te gaan. * Je houdt van schoonmaken en strijken. * Je kan lekkere maaltijden maken. * Je zorgt mee voor een warme en huiselijke sfeer.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Zelfstandige Sport of medisch specialist - Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Villa Vita is een professioneel bewegings- en gezondheidscentrum waar je intensief sport en heerlijk ontspant. Onze ervaren experts begeleiden je bij je persoonlijk doel of vraag. Van fitness tot kinesitherapie, revalidatie, wellness en voedingsadvies. Een unieke beleving in een warm huis waar je met plezier je grenzen verlegt. Villa Vita is op zoek naar een gedreven collega om ons team van kinesitherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen te versterken .We verhuren een prachtige praktijkruimte die naar wens kan worden ingericht. Het groeiende belang van voeding en een gezonde attitude en lifestyle intrigeren je? Dan ben jij de therapeut voor ons team. Ben je ondernemend en wil je graag je schouders mee onder dit project zetten? Neem dan zeker contact met ons op. www.villavita.life

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Laat een reactie achter voor I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. Leave a respond for I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA. I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA op de google maps. Adres en contacten I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA
Location of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA on the google maps. Address and contacts of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: FLXTENSO NV | Fine Woodworking | R.A.P. SA | GERBEN NERINCKX | FA. MONY

Other related companies as I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA: FLXTENSO NV | Fine Woodworking | R.A.P. SA | GERBEN NERINCKX | FA. MONY

I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06148193359. Het bedrijf I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA bevindt zich op het adres: Negende Linielaan 33; 8434; Middelkerke (Lombardsijde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Consultants. Lijst met producten zijn Data processing - Computers.
De hoofdactiviteit van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, openstaande posities, locatie van I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, company assigned to the tax number BE06148193359. The company I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is located at the address: Negende Linielaan 33; 8434; Middelkerke (Lombardsijde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Consultants. List of products are Data processing - Computers.
The main activity of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA is not available. You also can look at reviews of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, open positions, location of I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.T. SERVICE AND MANAGEMENT BVBA, employees, financial statistics.