D-Mun

Contactgegevens D-Mun: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D-Mun: address, phone, fax, email, website, opening hours

D-Mun

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Harmoniestraat 7; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 26 15 65 (+32-011 26 15 65) 011 26 15 65 (+32-011 26 15 65)

Fax (fax): 011 26 15 66 (+32-011 26 15 66) 011 26 15 66 (+32-011 26 15 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D-Mun: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D-Mun"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D-Mun"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D-Mun, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D-Mun. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D-Mun, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D-Mun. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D-Mun
Products information D-Mun

BTW identificatienummer (tax): BE03189849853
Ondernemingsnummer: 8249877929
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 153,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in D-Mun zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D-Mun
(Get full report from official database of BE for D-Mun)

Aanvulling soorten activiteiten voor D-Mun
Addition kinds of activities for D-Mun

342904. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
441200. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
32950210. Kat doos vulmiddel | Cat box filler
36949904. Breaker punt sets, verbrandingsmotor | Breaker point sets, internal combustion engine
86990203. Poëzie associatie | Poetry association

Werken bij D-Mun: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D-Mun: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D-Mun. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D-Mun. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Bediende boekhouding (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Sint-Katelijne-Waver zijn we  op zoek naar een bediende boekhouding. Jouw takenpakket bestaat uit de volgende zaken Administratieve opvolging en afhandeling van dossiers Inboekingen: aankoop verkoop financieel dagboek betaling.. Helpen met de voorbereidingen voor de BTW-aangiftes en de jaarrekeningen

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van D-Mun in sociale netwerken
Look for responds of D-Mun in social networks

Lees alle opmerkingen voor D-Mun. Laat een reactie achter voor D-Mun. D-Mun bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D-Mun. Leave a respond for D-Mun. D-Mun on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D-Mun op de google maps. Adres en contacten D-Mun
Location of D-Mun on the google maps. Address and contacts of D-Mun

Andere gerelateerde bedrijven als come D-Mun D-Mun: Stylmar NV | FRANCOIS GEUTEN | Amoukouti | VANDERLIECK | CLAYTON OF BELGIUM

Other related companies as D-Mun: Stylmar NV | FRANCOIS GEUTEN | Amoukouti | VANDERLIECK | CLAYTON OF BELGIUM

D-Mun is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D-Mun, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03189849853. Het bedrijf D-Mun bevindt zich op het adres: Harmoniestraat 7; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 153,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in D-Mun zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D-Mun is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D-Mun is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D-Mun, openstaande posities, locatie van D-Mun op de kaart.

D-Mun is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is D-Mun, company assigned to the tax number BE03189849853. The company D-Mun is located at the address: Harmoniestraat 7; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 153,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Consultants. Products created in D-Mun were not found.
The main activity of D-Mun is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D-Mun is not available. You also can look at reviews of D-Mun, open positions, location of D-Mun on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D-Mun, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D-Mun, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D-Mun, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D-Mun, employees, financial statistics.