BizIt Consulting BVBA

Particuliere bedrijvenBosbouw • BizIt Consulting BVBA
Private companiesForestry • BizIt Consulting BVBA

Contactgegevens BizIt Consulting BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BizIt Consulting BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BizIt Consulting BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterhoenlaan 20; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 79 90 (+32-02 269 79 90) 02 269 79 90 (+32-02 269 79 90)

Fax (fax): +32 (51) 592-14-66 +32 (51) 592-14-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BizIt Consulting BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BizIt Consulting BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BizIt Consulting BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BizIt Consulting BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BizIt Consulting BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BizIt Consulting BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BizIt Consulting BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BizIt Consulting BVBA
Products information BizIt Consulting BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03127777099
Ondernemingsnummer: 2683654785
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in BizIt Consulting BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BizIt Consulting BVBA
(Get full report from official database of BE for BizIt Consulting BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BizIt Consulting BVBA
Addition kinds of activities for BizIt Consulting BVBA

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
8059. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec
205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
35450100. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
39490404. Sneeuwschoenen | Snow skis
62110302. Minerale royalties dealers | Mineral royalties dealers

Werken bij BizIt Consulting BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BizIt Consulting BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BizIt Consulting BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BizIt Consulting BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Mechanieker vrachtwagens (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mecanicien sta je in voor het uitvoeren van het periodiek nazicht, alle controles en het onderhoud van de vrachtwagens.

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

Zoek naar antwoorden van BizIt Consulting BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BizIt Consulting BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BizIt Consulting BVBA. Laat een reactie achter voor BizIt Consulting BVBA. BizIt Consulting BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BizIt Consulting BVBA. Leave a respond for BizIt Consulting BVBA. BizIt Consulting BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BizIt Consulting BVBA op de google maps. Adres en contacten BizIt Consulting BVBA
Location of BizIt Consulting BVBA on the google maps. Address and contacts of BizIt Consulting BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BizIt Consulting BVBA BizIt Consulting BVBA: Bakk Werkkledij BVBA | ALL DECOR | GARAGE AUTO REP | Rofin-Baasel Benelux | K. PAESEN

Other related companies as BizIt Consulting BVBA: Bakk Werkkledij BVBA | ALL DECOR | GARAGE AUTO REP | Rofin-Baasel Benelux | K. PAESEN

BizIt Consulting BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BizIt Consulting BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03127777099. Het bedrijf BizIt Consulting BVBA bevindt zich op het adres: Waterhoenlaan 20; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 673,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Consultants. Producten gemaakt in BizIt Consulting BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BizIt Consulting BVBA is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BizIt Consulting BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BizIt Consulting BVBA, openstaande posities, locatie van BizIt Consulting BVBA op de kaart.

BizIt Consulting BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BizIt Consulting BVBA, company assigned to the tax number BE03127777099. The company BizIt Consulting BVBA is located at the address: Waterhoenlaan 20; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 673,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Consultants. Products created in BizIt Consulting BVBA were not found.
The main activity of BizIt Consulting BVBA is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BizIt Consulting BVBA is not available. You also can look at reviews of BizIt Consulting BVBA, open positions, location of BizIt Consulting BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BizIt Consulting BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BizIt Consulting BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BizIt Consulting BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BizIt Consulting BVBA, employees, financial statistics.