VB System BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • VB System BVBA
Private companiesMotion Pictures • VB System BVBA

Contactgegevens VB System BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VB System BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VB System BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoefstadstraat 95; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 24 06 10 (+32-089 24 06 10) 089 24 06 10 (+32-089 24 06 10)

Fax (fax): 089 24 03 11 (+32-089 24 03 11) 089 24 03 11 (+32-089 24 03 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VB System BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VB System BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VB System BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VB System BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VB System BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VB System BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VB System BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VB System BVBA
Products information VB System BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07462158203
Ondernemingsnummer: 7823333740
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in VB System BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VB System BVBA
(Get full report from official database of BE for VB System BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VB System BVBA
Addition kinds of activities for VB System BVBA

14460000. Industrieel zand | Industrial sand
20999907. Kokosnoot, verdroogd en verscheurd | Coconut, desiccated and shredded
32550301. Baksteen, klei vuurvast | Brick, clay refractory
33540000. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining

Werken bij VB System BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VB System BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VB System BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VB System BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Tekenaar Technieken (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD met interesse en ervaring in het uittekenen van elektrische installaties (laagspanning, cabling, camerabewaking, ...), HVAC, architectuur en bouwkunde met de nadruk op grote kantoorgebouwen. In het algemeen behandel je plannen van alle disciplines, maar kan je (nu of na verloop van tijd) wel expertise verlenen in een bepaald vakgebied. Ook het controleren van de plannen (opgesteld door de aannemer of andere studiebureau's) behoort tot uw taak. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van VB System BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VB System BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VB System BVBA. Laat een reactie achter voor VB System BVBA. VB System BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VB System BVBA. Leave a respond for VB System BVBA. VB System BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VB System BVBA op de google maps. Adres en contacten VB System BVBA
Location of VB System BVBA on the google maps. Address and contacts of VB System BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VB System BVBA VB System BVBA: MESTDAGH L. & BARON S. | Leroy BVBA | ROBERT LOOSFELDT | CARROSSERIE FIEMS | DASNOY ENTREPRISES

Other related companies as VB System BVBA: MESTDAGH L. & BARON S. | Leroy BVBA | ROBERT LOOSFELDT | CARROSSERIE FIEMS | DASNOY ENTREPRISES

VB System BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VB System BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07462158203. Het bedrijf VB System BVBA bevindt zich op het adres: Hoefstadstraat 95; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in VB System BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VB System BVBA is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VB System BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VB System BVBA, openstaande posities, locatie van VB System BVBA op de kaart.

VB System BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is VB System BVBA, company assigned to the tax number BE07462158203. The company VB System BVBA is located at the address: Hoefstadstraat 95; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computers. Products created in VB System BVBA were not found.
The main activity of VB System BVBA is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VB System BVBA is not available. You also can look at reviews of VB System BVBA, open positions, location of VB System BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VB System BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VB System BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VB System BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VB System BVBA, employees, financial statistics.