Toumson Informatique & Telecommunication

Contactgegevens Toumson Informatique & Telecommunication: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toumson Informatique & Telecommunication: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toumson Informatique & Telecommunication

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Roosevelt 109; 4540; Amay, België

Telefoon (phone): 085 31 37 16; 0475 72 77 26 (+32-085 31 37 16; 0475 72 77 26) 085 31 37 16; 0475 72 77 26 (+32-085 31 37 16; 0475 72 77 26)

Fax (fax): 085 31 74 21 (+32-085 31 74 21) 085 31 74 21 (+32-085 31 74 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toumson Informatique & Telecommunication: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toumson Informatique & Telecommunication"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toumson Informatique & Telecommunication"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toumson Informatique & Telecommunication, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toumson Informatique & Telecommunication. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toumson Informatique & Telecommunication, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toumson Informatique & Telecommunication. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toumson Informatique & Telecommunication
Products information Toumson Informatique & Telecommunication

BTW identificatienummer (tax): BE01123870849
Ondernemingsnummer: 7289123535
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 845,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Data processing - Consultants; Data processing - Computer maintenance & Repair; Telephone installations; Data processing - Training; Networks

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toumson Informatique & Telecommunication
(Get full report from official database of BE for Toumson Informatique & Telecommunication)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toumson Informatique & Telecommunication
Addition kinds of activities for Toumson Informatique & Telecommunication

209902. Bakpoeder en frisdrank, gist en andere ontlastingmiddelen | Baking powder and soda, yeast, and other leavening agents
22730000. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
28510103. Marine verf | Marine paints
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement

Werken bij Toumson Informatique & Telecommunication: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toumson Informatique & Telecommunication: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toumson Informatique & Telecommunication. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toumson Informatique & Telecommunication. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van Toumson Informatique & Telecommunication in sociale netwerken
Look for responds of Toumson Informatique & Telecommunication in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toumson Informatique & Telecommunication. Laat een reactie achter voor Toumson Informatique & Telecommunication. Toumson Informatique & Telecommunication bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toumson Informatique & Telecommunication. Leave a respond for Toumson Informatique & Telecommunication. Toumson Informatique & Telecommunication on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toumson Informatique & Telecommunication op de google maps. Adres en contacten Toumson Informatique & Telecommunication
Location of Toumson Informatique & Telecommunication on the google maps. Address and contacts of Toumson Informatique & Telecommunication

Andere gerelateerde bedrijven als come Toumson Informatique & Telecommunication Toumson Informatique & Telecommunication: MARIE-ANNE GODEAU | FE. AT & T EUROPE | CINEY AUTO RETRO | S.J. CAR | CONTES DE SALME

Other related companies as Toumson Informatique & Telecommunication: MARIE-ANNE GODEAU | FE. AT & T EUROPE | CINEY AUTO RETRO | S.J. CAR | CONTES DE SALME

Toumson Informatique & Telecommunication is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Toumson Informatique & Telecommunication, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01123870849. Het bedrijf Toumson Informatique & Telecommunication bevindt zich op het adres: Chaussée Roosevelt 109; 4540; Amay. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 845,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Data processing - Consultants; Data processing - Computer maintenance & Repair; Telephone installations; Data processing - Training; Networks.
De hoofdactiviteit van Toumson Informatique & Telecommunication is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toumson Informatique & Telecommunication is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toumson Informatique & Telecommunication, openstaande posities, locatie van Toumson Informatique & Telecommunication op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toumson Informatique & Telecommunication is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Toumson Informatique & Telecommunication, company assigned to the tax number BE01123870849. The company Toumson Informatique & Telecommunication is located at the address: Chaussée Roosevelt 109; 4540; Amay. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 845,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Computers. List of products are Data processing - Consultants; Data processing - Computer maintenance & Repair; Telephone installations; Data processing - Training; Networks.
The main activity of Toumson Informatique & Telecommunication is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Toumson Informatique & Telecommunication is not available. You also can look at reviews of Toumson Informatique & Telecommunication, open positions, location of Toumson Informatique & Telecommunication on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toumson Informatique & Telecommunication, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toumson Informatique & Telecommunication, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toumson Informatique & Telecommunication, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toumson Informatique & Telecommunication, employees, financial statistics.