Sunergon Informatique

Contactgegevens Sunergon Informatique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sunergon Informatique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sunergon Informatique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Mery 11; 4130; Esneux, België

Telefoon (phone): 04 239 09 36 (+32-04 239 09 36) 04 239 09 36 (+32-04 239 09 36)

Fax (fax): 04 239 01 26 (+32-04 239 01 26) 04 239 01 26 (+32-04 239 01 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sunergon Informatique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sunergon Informatique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sunergon Informatique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sunergon Informatique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sunergon Informatique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sunergon Informatique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sunergon Informatique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sunergon Informatique
Products information Sunergon Informatique

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Sunergon Informatique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sunergon Informatique
(Get full report from official database of BE for Sunergon Informatique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sunergon Informatique
Addition kinds of activities for Sunergon Informatique

27590903. Tickets: drukwerk, NSK | Tickets: printing, nsk
38120601. Luchtverkeersleidingssystemen en -apparatuur, elektronisch | Air traffic control systems and equipment, electronic
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
50490104. Optische goederen | Optical goods
86219903. Bar vereniging | Bar association

Werken bij Sunergon Informatique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sunergon Informatique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sunergon Informatique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sunergon Informatique. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

Zoek naar antwoorden van Sunergon Informatique in sociale netwerken
Look for responds of Sunergon Informatique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sunergon Informatique. Laat een reactie achter voor Sunergon Informatique. Sunergon Informatique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sunergon Informatique. Leave a respond for Sunergon Informatique. Sunergon Informatique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sunergon Informatique op de google maps. Adres en contacten Sunergon Informatique
Location of Sunergon Informatique on the google maps. Address and contacts of Sunergon Informatique

Andere gerelateerde bedrijven als come Sunergon Informatique Sunergon Informatique: Verwest J | BUREAU ANGLO-HISPANIC CBTIP/BKVTF | Gardian | MARIE BLANC | SERV.INTEGRAL AMUSEM.AUT.

Other related companies as Sunergon Informatique: Verwest J | BUREAU ANGLO-HISPANIC CBTIP/BKVTF | Gardian | MARIE BLANC | SERV.INTEGRAL AMUSEM.AUT.

Sunergon Informatique is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sunergon Informatique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf Sunergon Informatique bevindt zich op het adres: Rue de Mery 11; 4130; Esneux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in Sunergon Informatique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sunergon Informatique is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sunergon Informatique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sunergon Informatique, openstaande posities, locatie van Sunergon Informatique op de kaart.

Sunergon Informatique is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sunergon Informatique, company assigned to the tax number BE01098052978. The company Sunergon Informatique is located at the address: Rue de Mery 11; 4130; Esneux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Data processing - Computers. Products created in Sunergon Informatique were not found.
The main activity of Sunergon Informatique is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sunergon Informatique is not available. You also can look at reviews of Sunergon Informatique, open positions, location of Sunergon Informatique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sunergon Informatique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sunergon Informatique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sunergon Informatique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sunergon Informatique, employees, financial statistics.