New Chico BVBA

Contactgegevens New Chico BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data New Chico BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

New Chico BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 50; 3400; Landen, België

Telefoon (phone): 011 83 16 00 (+32-011 83 16 00) 011 83 16 00 (+32-011 83 16 00)

Fax (fax): +32 (82) 569-79-19 +32 (82) 569-79-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) New Chico BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "New Chico BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "New Chico BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van New Chico BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen New Chico BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of New Chico BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees New Chico BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti New Chico BVBA
Products information New Chico BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01505920410
Ondernemingsnummer: 7977691650
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Clothing - Children

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor New Chico BVBA
(Get full report from official database of BE for New Chico BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor New Chico BVBA
Addition kinds of activities for New Chico BVBA

382900. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
28420103. Ontvettend oplosmiddel | Degreasing solvent
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
50469910. Onderwijsmachines, elektronisch | Teaching machines, electronic

Werken bij New Chico BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in New Chico BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor New Chico BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for New Chico BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • Servicemonteur poorten/ zonnewering (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Infinity Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zijn we op zoek naar een servicemonteur van poorten zonnewering. Je staat in voor het onderhoud en herstellen van de installaties. Je hebt zowel ervaring in techniek en elektriciteit. Je denkt analytisch en probleemoplossend. Je staat de klant te woord. Je hebt geen hoogtevrees.

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Studentenjob

    Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

Zoek naar antwoorden van New Chico BVBA in sociale netwerken
Look for responds of New Chico BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor New Chico BVBA. Laat een reactie achter voor New Chico BVBA. New Chico BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for New Chico BVBA. Leave a respond for New Chico BVBA. New Chico BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie New Chico BVBA op de google maps. Adres en contacten New Chico BVBA
Location of New Chico BVBA on the google maps. Address and contacts of New Chico BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come New Chico BVBA New Chico BVBA: DEVOLDERE | LA PIERRE BLEUE | JACQUES DESSY | Georges Navez SA | M. VAN DER WOUDE

Other related companies as New Chico BVBA: DEVOLDERE | LA PIERRE BLEUE | JACQUES DESSY | Georges Navez SA | M. VAN DER WOUDE

New Chico BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is New Chico BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01505920410. Het bedrijf New Chico BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 50; 3400; Landen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Lijst met producten zijn Clothing - Children.
De hoofdactiviteit van New Chico BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van New Chico BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van New Chico BVBA, openstaande posities, locatie van New Chico BVBA op de kaart.

New Chico BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is New Chico BVBA, company assigned to the tax number BE01505920410. The company New Chico BVBA is located at the address: Stationsstraat 50; 3400; Landen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Baby accessories - Retail. List of products are Clothing - Children.
The main activity of New Chico BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of New Chico BVBA is not available. You also can look at reviews of New Chico BVBA, open positions, location of New Chico BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over New Chico BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf New Chico BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about New Chico BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company New Chico BVBA, employees, financial statistics.