Logic Al Systems SPRL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Logic Al Systems SPRL
Private companiesTransportation Equipment • Logic Al Systems SPRL

Contactgegevens Logic Al Systems SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Logic Al Systems SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Logic Al Systems SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de la Sauvenière 103; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 221 78 96 (+32-04 221 78 96) 04 221 78 96 (+32-04 221 78 96)

Fax (fax): 04 223 60 18 (+32-04 223 60 18) 04 223 60 18 (+32-04 223 60 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Logic Al Systems SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Logic Al Systems SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Logic Al Systems SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Logic Al Systems SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Logic Al Systems SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Logic Al Systems SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Logic Al Systems SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Logic Al Systems SPRL
Products information Logic Al Systems SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07303131103
Ondernemingsnummer: 9691284179
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Data processing - Software

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Logic Al Systems SPRL
(Get full report from official database of BE for Logic Al Systems SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Logic Al Systems SPRL
Addition kinds of activities for Logic Al Systems SPRL

08519905. Timber estimatie diensten | Timber estimating services
14990110. Turquoise mijnbouw | Turquoise mining
36410206. Lampen, verzegelde bundel | Lamps, sealed beam
59440100. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores
72990203. Turks bad | Turkish bath
73229902. Inzamelbureau, met uitzondering van onroerend goed | Collection agency, except real estate

Werken bij Logic Al Systems SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Logic Al Systems SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Logic Al Systems SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Logic Al Systems SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Technisch medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een elektrozaak te Wommelgem zoeken wij een gedreven medewerker om het bestaande team te versterken. De taken zijn: leveren en plaatsen van huishoudtoestellen, zowel vrijstaand als inbouw leveren en plaatsen van televiesietoestellen, Sonos installaties en dergelijke meer herstellen van huishoudtoestellen

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: LC & DV

    Type: Studentenjob

    je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van Logic Al Systems SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Logic Al Systems SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Logic Al Systems SPRL. Laat een reactie achter voor Logic Al Systems SPRL. Logic Al Systems SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Logic Al Systems SPRL. Leave a respond for Logic Al Systems SPRL. Logic Al Systems SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Logic Al Systems SPRL op de google maps. Adres en contacten Logic Al Systems SPRL
Location of Logic Al Systems SPRL on the google maps. Address and contacts of Logic Al Systems SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Logic Al Systems SPRL Logic Al Systems SPRL: KBC | LECLERC SPORTS | VIDANGE 2000 | Bernaerts Filip | Timbo NV

Other related companies as Logic Al Systems SPRL: KBC | LECLERC SPORTS | VIDANGE 2000 | Bernaerts Filip | Timbo NV

Logic Al Systems SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Logic Al Systems SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07303131103. Het bedrijf Logic Al Systems SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard de la Sauvenière 103; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van Logic Al Systems SPRL is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Logic Al Systems SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Logic Al Systems SPRL, openstaande posities, locatie van Logic Al Systems SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Logic Al Systems SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Logic Al Systems SPRL, company assigned to the tax number BE07303131103. The company Logic Al Systems SPRL is located at the address: Boulevard de la Sauvenière 103; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computers. List of products are Data processing - Software.
The main activity of Logic Al Systems SPRL is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Logic Al Systems SPRL is not available. You also can look at reviews of Logic Al Systems SPRL, open positions, location of Logic Al Systems SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Logic Al Systems SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Logic Al Systems SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Logic Al Systems SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Logic Al Systems SPRL, employees, financial statistics.