H.T.S. Computerbedrijf

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • H.T.S. Computerbedrijf
Private companiesPaper and Allied Products • H.T.S. Computerbedrijf

Contactgegevens H.T.S. Computerbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.T.S. Computerbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.T.S. Computerbedrijf

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijzerenweglei 17; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 449 22 26 (+32-03 449 22 26) 03 449 22 26 (+32-03 449 22 26)

Fax (fax): 03 449 12 19 (+32-03 449 12 19) 03 449 12 19 (+32-03 449 12 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.T.S. Computerbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.T.S. Computerbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.T.S. Computerbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.T.S. Computerbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.T.S. Computerbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.T.S. Computerbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.T.S. Computerbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.T.S. Computerbedrijf
Products information H.T.S. Computerbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE05106689453
Ondernemingsnummer: 3920989990
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in H.T.S. Computerbedrijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.T.S. Computerbedrijf
(Get full report from official database of BE for H.T.S. Computerbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.T.S. Computerbedrijf
Addition kinds of activities for H.T.S. Computerbedrijf

729910. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
24480202. Pallets, hout en metaal combinatie | Pallets, wood and metal combination
24910203. Railroad cross-ties, behandeld hout | Railroad cross-ties, treated wood
38210120. Pi tapes (metalen periferie directe lezingsdiameterbandjes) | Pi tapes (metal periphery direct reading diameter tapes)
39999907. Decalcomania werk, behalve op China en glas | Decalcomania work, except on china and glass

Werken bij H.T.S. Computerbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.T.S. Computerbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.T.S. Computerbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.T.S. Computerbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Magazijnier te Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hulp voor het magazijn (lossen, goederen op zijn plaats zetten, enz..) gezocht voor donderdag 25/10 met daguren in Wijnegem.

  • Voorman 2-pl/nacht/weekend m/v (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Moeskroen zijn wij op zoek naar een voorman voor in 2-ploegen/nacht & weekend: U bent verantwoordelijk voor een 20-tal personen. U coördineert, controleert en neemt deel aan de dagelijkse activiteiten. U ziet erop toe dat de afgewerkte producten worden verpakt zoals gepland en voldoen aan de voorgeschreven kwaliteits- en prestatievereisten. U zorgt voor de coördinatie tussen de verschillende verpakkingsteams. U werkt mee aan de lopende evaluatie van de medewerkers.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van H.T.S. Computerbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of H.T.S. Computerbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.T.S. Computerbedrijf. Laat een reactie achter voor H.T.S. Computerbedrijf. H.T.S. Computerbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.T.S. Computerbedrijf. Leave a respond for H.T.S. Computerbedrijf. H.T.S. Computerbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.T.S. Computerbedrijf op de google maps. Adres en contacten H.T.S. Computerbedrijf
Location of H.T.S. Computerbedrijf on the google maps. Address and contacts of H.T.S. Computerbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come H.T.S. Computerbedrijf H.T.S. Computerbedrijf: N. DEFOIRDT | MOVING STORE | Philippart De Foy | DE DYCKER | Gemeentebelangen

Other related companies as H.T.S. Computerbedrijf: N. DEFOIRDT | MOVING STORE | Philippart De Foy | DE DYCKER | Gemeentebelangen

H.T.S. Computerbedrijf is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.T.S. Computerbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05106689453. Het bedrijf H.T.S. Computerbedrijf bevindt zich op het adres: Ijzerenweglei 17; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in H.T.S. Computerbedrijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H.T.S. Computerbedrijf is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.T.S. Computerbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.T.S. Computerbedrijf, openstaande posities, locatie van H.T.S. Computerbedrijf op de kaart.

H.T.S. Computerbedrijf is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.T.S. Computerbedrijf, company assigned to the tax number BE05106689453. The company H.T.S. Computerbedrijf is located at the address: Ijzerenweglei 17; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computers. Products created in H.T.S. Computerbedrijf were not found.
The main activity of H.T.S. Computerbedrijf is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of H.T.S. Computerbedrijf is not available. You also can look at reviews of H.T.S. Computerbedrijf, open positions, location of H.T.S. Computerbedrijf on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.T.S. Computerbedrijf, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.T.S. Computerbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.T.S. Computerbedrijf, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.T.S. Computerbedrijf, employees, financial statistics.