Eurosys NV

Contactgegevens Eurosys NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurosys NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurosys NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 190A; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 60 90 00 (+32-011 60 90 00) 011 60 90 00 (+32-011 60 90 00)

Fax (fax): 011 52 65 82 (+32-011 52 65 82) 011 52 65 82 (+32-011 52 65 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurosys NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurosys NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurosys NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurosys NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurosys NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurosys NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurosys NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurosys NV
Products information Eurosys NV

BTW identificatienummer (tax): BE06921630859
Ondernemingsnummer: 6105072021
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Eurosys NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurosys NV
(Get full report from official database of BE for Eurosys NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurosys NV
Addition kinds of activities for Eurosys NV

5551. Boothandelaars | Boat dealers
346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
36630201. Kabeltelevisieapparatuur | Cable television equipment
79339903. Tien pin centre | Ten pin center

Werken bij Eurosys NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurosys NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurosys NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurosys NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Automation engineer (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functionele analyse opstellen van project. Werkings- en bedieningsprincipe van machinelijn bepalen op basis van de wensen en noden van de eindklant. Bepalen benodigde componenten (sensoren motorsturingen PLC?) ondersteuning bieden aan elektrisch tekenaars installateurs bordenbouwers? Ontwerp en programmatie van software en bedieningsschermen. Opstart van machinelijn binnen het bedrijf. Functionele testen van volledige machinelijn uitvoeren. Opstart en afstelling van de machinelijn bij de eindklant. Opleiding eindgebruiker en opvolging installatie tot oplevering. Service op bestaande installaties.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Studenten slachthuis (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Als student kan je volgende taken uitvoeren: - stempels plaatsen op varkens - etiketten plakken - ruggenmerg uitkuisen - meehelpen in de frigo Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's morgens)

  • Student productie september en/of zaterdagen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

  • Pauwels Consulting - Junior System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role   For our client with offices in Leuven, Ghent or Nivelles, we are looking for multiple Junior System Engineers. After a period of integration and trainings about their several business lines: You will participate in the installation, implementation and configuration of their integrated solutions (Desktop virtualisation, Servers, Security, Storage...) You carry out improvements on the IT-Infrastructure of their clients You test and validate their implemented solutions You build a good customer relationship, based on your professional advice You help a Project Manager with the project's follow-up   Profile You have a Bachelor or Master degree in IT You are dynamic and have a passion for information technology You have a theoretical knowledge of systems You are communicative, pro-active, customer oriented and have a positive team spirit You speak perfect Dutch and French. A good knowledge of English is a big plus.   Conditions Challenging projects based on your interests and skills Personal follow-up and clear, transparent communication both before and after commencement of employment Possibility to follow extra training Inspiring network events and legendary after work drinks Strong network of industry leading clients Expertise within IT, Engineering and Life Sciences A flying start for every Junior, growth opportunities and possibility to share gathered knowledge for more Senior employees

  • Chef flexibel Weekendwerk (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van Eurosys NV in sociale netwerken
Look for responds of Eurosys NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurosys NV. Laat een reactie achter voor Eurosys NV. Eurosys NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurosys NV. Leave a respond for Eurosys NV. Eurosys NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurosys NV op de google maps. Adres en contacten Eurosys NV
Location of Eurosys NV on the google maps. Address and contacts of Eurosys NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurosys NV Eurosys NV: ZAGREB | LAUWERS REIZEN | BRANDSTOFFEN VAN ROMPUY | Guevar B | LITTIMMO

Other related companies as Eurosys NV: ZAGREB | LAUWERS REIZEN | BRANDSTOFFEN VAN ROMPUY | Guevar B | LITTIMMO

Eurosys NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eurosys NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06921630859. Het bedrijf Eurosys NV bevindt zich op het adres: Grote Baan 190A; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in Eurosys NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurosys NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurosys NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurosys NV, openstaande posities, locatie van Eurosys NV op de kaart.

Eurosys NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eurosys NV, company assigned to the tax number BE06921630859. The company Eurosys NV is located at the address: Grote Baan 190A; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computers. Products created in Eurosys NV were not found.
The main activity of Eurosys NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurosys NV is not available. You also can look at reviews of Eurosys NV, open positions, location of Eurosys NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurosys NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurosys NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurosys NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurosys NV, employees, financial statistics.