Leyssens-Vancan NV

Contactgegevens Leyssens-Vancan NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leyssens-Vancan NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leyssens-Vancan NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Dokter Willemsstraat 5; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 30 12 (+32-011 22 30 12) 011 22 30 12 (+32-011 22 30 12)

Fax (fax): 011 24 27 19 (+32-011 24 27 19) 011 24 27 19 (+32-011 24 27 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leyssens-Vancan NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leyssens-Vancan NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leyssens-Vancan NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leyssens-Vancan NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leyssens-Vancan NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leyssens-Vancan NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leyssens-Vancan NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leyssens-Vancan NV
Products information Leyssens-Vancan NV

BTW identificatienummer (tax): BE09730560302
Ondernemingsnummer: 3002258300
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Leyssens-Vancan NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leyssens-Vancan NV
(Get full report from official database of BE for Leyssens-Vancan NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leyssens-Vancan NV
Addition kinds of activities for Leyssens-Vancan NV

363402. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
451299. Luchtvervoer, gepland, anders | Air transportation, scheduled, nec
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
35419911. Planken (metaal snijgereedschappen) | Planers (metal cutting machine tools)
37320100. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
79339900. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec

Werken bij Leyssens-Vancan NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leyssens-Vancan NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leyssens-Vancan NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leyssens-Vancan NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Kwaliteitscontroleur (m/v, 3-ploegen, regio Temse) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat siliconen kokers produceert zijn wij geregeld op zoek naar kwaliteitscontroleurs. Je werkt wekelijk in een variërend uurrooster (vroege, late, nacht). Dit volgt elkaar niet altijd op dezelfde manier op, dit kan bijvoorbeeld ook een aantal weken vroege ploeg zijn. Wekelijks ontvang je de planning. Wij bieden: een mooie verloning een job in een gevarieerd uurrooster waarbij je op wekelijkse basis ingepland wordt

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Jobstudent zaal- en keukenmedewerker (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

Zoek naar antwoorden van Leyssens-Vancan NV in sociale netwerken
Look for responds of Leyssens-Vancan NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leyssens-Vancan NV. Laat een reactie achter voor Leyssens-Vancan NV. Leyssens-Vancan NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leyssens-Vancan NV. Leave a respond for Leyssens-Vancan NV. Leyssens-Vancan NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leyssens-Vancan NV op de google maps. Adres en contacten Leyssens-Vancan NV
Location of Leyssens-Vancan NV on the google maps. Address and contacts of Leyssens-Vancan NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Leyssens-Vancan NV Leyssens-Vancan NV: 't Brooike | CLAUDY DANLOY | Timmerman-Malschaert | KEUKENDROOM | BARISSE

Other related companies as Leyssens-Vancan NV: 't Brooike | CLAUDY DANLOY | Timmerman-Malschaert | KEUKENDROOM | BARISSE

Leyssens-Vancan NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Leyssens-Vancan NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09730560302. Het bedrijf Leyssens-Vancan NV bevindt zich op het adres: Dokter Willemsstraat 5; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Producten gemaakt in Leyssens-Vancan NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leyssens-Vancan NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leyssens-Vancan NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leyssens-Vancan NV, openstaande posities, locatie van Leyssens-Vancan NV op de kaart.

Leyssens-Vancan NV is a company, that was registered 1991 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Leyssens-Vancan NV, company assigned to the tax number BE09730560302. The company Leyssens-Vancan NV is located at the address: Dokter Willemsstraat 5; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Baby accessories - Retail. Products created in Leyssens-Vancan NV were not found.
The main activity of Leyssens-Vancan NV is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Leyssens-Vancan NV is not available. You also can look at reviews of Leyssens-Vancan NV, open positions, location of Leyssens-Vancan NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leyssens-Vancan NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leyssens-Vancan NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leyssens-Vancan NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leyssens-Vancan NV, employees, financial statistics.