Kleine Wolk (De) BVBA

Contactgegevens Kleine Wolk (De) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kleine Wolk (De) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kleine Wolk (De) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rozenberg 18; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 65 00 (+32-014 31 65 00) 014 31 65 00 (+32-014 31 65 00)

Fax (fax): +32 (58) 484-85-37 +32 (58) 484-85-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kleine Wolk (De) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kleine Wolk (De) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kleine Wolk (De) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kleine Wolk (De) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kleine Wolk (De) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kleine Wolk (De) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kleine Wolk (De) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kleine Wolk (De) BVBA
Products information Kleine Wolk (De) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07071594238
Ondernemingsnummer: 7048248291
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Kleine Wolk (De) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Baby accessories - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kleine Wolk (De) BVBA
(Get full report from official database of BE for Kleine Wolk (De) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kleine Wolk (De) BVBA
Addition kinds of activities for Kleine Wolk (De) BVBA

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
50999917. Kristalgoed | Crystal goods
83310101. Communautaire dienstverleningsopleidingsprogramma | Community service employment training program
86519904. Politieke fondsinsameling | Political fundraising
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij Kleine Wolk (De) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kleine Wolk (De) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kleine Wolk (De) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kleine Wolk (De) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BOBIJNOPZETTER 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST- STERK BEDRIJF (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar bobijnopzetters met ervaring!

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Brugge Sint-Kruis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Klantenbeheerder Syndicus (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: IMMO MARINA - BELAMCO

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van een team van 10 mensen verantwoordelijk voor het beheer van mede-eigendom. Binnen dit team bent jij het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke naar de vereniging van mede-eigenaars toe; Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de gemeenschappelijke delen van een groep gebouwen in jouw portefeuille; Je geeft de opdracht om nodige en/of dringende herstellingen uit te voeren en doet pro actief voorstellen tot renovaties en herstellingen; Je overlegt voortdurend met de technische coördinatie en de boekhouding; Je bereidt voor en leidt de algemene vergadering en raad van mede-eigendom; Je verzorgt de verslaggeving en rapportering naar de mede-eigenaars toe; Je ontwikkelt, in het kader van de Henri Homes filosofie, een lange termijn visie voor de residenties in je beheer;

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • On site teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als on-site teamleader te Mechelen manage je de activiteiten bij onze partner om de nodige besparingen te realiseren. Verder promoot je actief ons private label en probeer je de klant te laten overschakelen op het volledige gamma van ERIKS. Vervolgens stuur je het on site personeel (team van 5 en op termijn 7 collega’s) aan en begeleid je hen persoonlijk. De verdere taken van de on-site teamleader te Mechelen zien er als volgt uit: - Je verzekert dat contractuele betalingstermijnen gerespecteerd worden. - Je identificeert en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden binnen de huidige contracten van de klanten. - Je werkt nauw samen met het management om ondersteuning te geven aan de jaarlijkse verkoopdoelstellingen. - Je maakt een groeiplan op en gaat dit ook uitvoeren. . - Je woont de eerstelijnsvergaderingen bij op week/maandbasis. - Maandelijks geef je uitleg over de KPI’s, besparingen en lopende projecten. - Als manager ben je verantwoordelijk voor het naleven van de gezondheid en veiligheidsvoorschriften van ERIKS on-site.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Kleine Wolk (De) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kleine Wolk (De) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kleine Wolk (De) BVBA. Laat een reactie achter voor Kleine Wolk (De) BVBA. Kleine Wolk (De) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kleine Wolk (De) BVBA. Leave a respond for Kleine Wolk (De) BVBA. Kleine Wolk (De) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kleine Wolk (De) BVBA op de google maps. Adres en contacten Kleine Wolk (De) BVBA
Location of Kleine Wolk (De) BVBA on the google maps. Address and contacts of Kleine Wolk (De) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kleine Wolk (De) BVBA Kleine Wolk (De) BVBA: JUAN-CARLOS SAEZ ALVAREZ | HERMATHENAE-SKI | ELR SPRL | G. STROBBE | RICHARD JONES

Other related companies as Kleine Wolk (De) BVBA: JUAN-CARLOS SAEZ ALVAREZ | HERMATHENAE-SKI | ELR SPRL | G. STROBBE | RICHARD JONES

Kleine Wolk (De) BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kleine Wolk (De) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07071594238. Het bedrijf Kleine Wolk (De) BVBA bevindt zich op het adres: Rozenberg 18; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Baby accessories - Retail. Producten gemaakt in Kleine Wolk (De) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kleine Wolk (De) BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kleine Wolk (De) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kleine Wolk (De) BVBA, openstaande posities, locatie van Kleine Wolk (De) BVBA op de kaart.

Kleine Wolk (De) BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kleine Wolk (De) BVBA, company assigned to the tax number BE07071594238. The company Kleine Wolk (De) BVBA is located at the address: Rozenberg 18; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Baby accessories - Retail. Products created in Kleine Wolk (De) BVBA were not found.
The main activity of Kleine Wolk (De) BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kleine Wolk (De) BVBA is not available. You also can look at reviews of Kleine Wolk (De) BVBA, open positions, location of Kleine Wolk (De) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kleine Wolk (De) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kleine Wolk (De) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kleine Wolk (De) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kleine Wolk (De) BVBA, employees, financial statistics.