CD-Rommeke

Contactgegevens CD-Rommeke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CD-Rommeke: address, phone, fax, email, website, opening hours

CD-Rommeke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsepoortstraat 8; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 43 59 65 (+32-015 43 59 65) 015 43 59 65 (+32-015 43 59 65)

Fax (fax): 015 43 59 66 (+32-015 43 59 66) 015 43 59 66 (+32-015 43 59 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CD-Rommeke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CD-Rommeke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CD-Rommeke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CD-Rommeke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CD-Rommeke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CD-Rommeke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CD-Rommeke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CD-Rommeke
Products information CD-Rommeke

BTW identificatienummer (tax): BE08349029541
Ondernemingsnummer: 9577026367
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 150,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Data processing - Computer maintenance & Repair; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Cash Registers

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CD-Rommeke
(Get full report from official database of BE for CD-Rommeke)

Aanvulling soorten activiteiten voor CD-Rommeke
Addition kinds of activities for CD-Rommeke

791101. Danszalen diensten | Dance hall services
37329903. Boten, starre: kunststoffen | Boats, rigid: plastics
39310110. Toetsenborden, piano of orgel | Keyboards, piano or organ
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products
51930202. Kwekerij voorraad | Nursery stock
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans

Werken bij CD-Rommeke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CD-Rommeke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CD-Rommeke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CD-Rommeke. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Deutsch als Fremdsprache Dozent/-in (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Das Unternehmen CLL CENTRES DE LANGUES das an Rue de la Loi 23, 1040 Bruxelles angesiedelt ist, sucht ein DaF Dozent/-in*******Wir zuchen zurzeit SPRACHTRAINER/-IN FÜR DEUTSCH Für den Sprachunterricht an den Institutionen, Organen und Agenturen der Europäischen Union in Brüssel Unser Angebot Teilnahme an einem interessanten und verantwortungsvollen Projekt in einer Institution der EU und in einer internationalen Umgebung. Wir bieten ein anspruchsvolles und motivierendes Arbeitsumfeld und die Herausforderung, eine multikulturelle Lerngruppe zu unterrichten. Unterricht in Voll- oder Teilzeit. Mitarbeit im Team an einem interessanten, verantwortungsvollen Projekt. CLL bietet Ihnen eine berufliche Weiterentwicklung durch kontinuierliche Fortbildungen für Lehrer. Haben wir Ihr Interesse geweckt? Dann freuen wir uns auf Ihre Bewerbung. S

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van CD-Rommeke in sociale netwerken
Look for responds of CD-Rommeke in social networks

Lees alle opmerkingen voor CD-Rommeke. Laat een reactie achter voor CD-Rommeke. CD-Rommeke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CD-Rommeke. Leave a respond for CD-Rommeke. CD-Rommeke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CD-Rommeke op de google maps. Adres en contacten CD-Rommeke
Location of CD-Rommeke on the google maps. Address and contacts of CD-Rommeke

Andere gerelateerde bedrijven als come CD-Rommeke CD-Rommeke: ASIST | LA BRUXELLOISE | MEERSMAN JACQUELINE | EMIEL VAN DEN STEEN | ELLAS

Other related companies as CD-Rommeke: ASIST | LA BRUXELLOISE | MEERSMAN JACQUELINE | EMIEL VAN DEN STEEN | ELLAS

CD-Rommeke is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CD-Rommeke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08349029541. Het bedrijf CD-Rommeke bevindt zich op het adres: Brusselsepoortstraat 8; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 150,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Data processing - Computer maintenance & Repair; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Cash Registers.
De hoofdactiviteit van CD-Rommeke is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CD-Rommeke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CD-Rommeke, openstaande posities, locatie van CD-Rommeke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CD-Rommeke is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CD-Rommeke, company assigned to the tax number BE08349029541. The company CD-Rommeke is located at the address: Brusselsepoortstraat 8; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 150,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Data processing - Computers. List of products are Data processing - Computer maintenance & Repair; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Cash Registers.
The main activity of CD-Rommeke is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CD-Rommeke is not available. You also can look at reviews of CD-Rommeke, open positions, location of CD-Rommeke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CD-Rommeke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CD-Rommeke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CD-Rommeke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CD-Rommeke, employees, financial statistics.