Can Belgium

Contactgegevens Can Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Can Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Can Belgium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bataviastraat 1; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 42 85 (+32-03 232 42 85) 03 232 42 85 (+32-03 232 42 85)

Fax (fax): 03 700 52 54 (+32-03 700 52 54) 03 700 52 54 (+32-03 700 52 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Can Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Can Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Can Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Can Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Can Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Can Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Can Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Can Belgium
Products information Can Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE04058868408
Ondernemingsnummer: 5177001953
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Internet - Webdesign; Data processing - Software

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Can Belgium
(Get full report from official database of BE for Can Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Can Belgium
Addition kinds of activities for Can Belgium

8661. Religieuze organisaties | Religious organizations
355200. Textielmachines | Textile machinery
752102. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
80210202. Tandartspraktijk | Dentists' office

Werken bij Can Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Can Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Can Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Can Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • Student fastfoodketen m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een horecazaak in Wetteren, zijn wij op zoek naar studenten op vrijdagavond, zaterdag en zondag. JOUW TAKEN: Je bent onderdeel van een gemotiveerd team horecamedewerkers die instaan voor de kassa en bereiden van eenvoudige gerechten.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van Can Belgium in sociale netwerken
Look for responds of Can Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Can Belgium. Laat een reactie achter voor Can Belgium. Can Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Can Belgium. Leave a respond for Can Belgium. Can Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Can Belgium op de google maps. Adres en contacten Can Belgium
Location of Can Belgium on the google maps. Address and contacts of Can Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come Can Belgium Can Belgium: SALON LAVOIR | REGINA YSENBAERT | ALLA BREVE | PATRICK LEMAHIEU | Betonfabriek Goudezeune NV

Other related companies as Can Belgium: SALON LAVOIR | REGINA YSENBAERT | ALLA BREVE | PATRICK LEMAHIEU | Betonfabriek Goudezeune NV

Can Belgium is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Can Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04058868408. Het bedrijf Can Belgium bevindt zich op het adres: Bataviastraat 1; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Data processing - Computers. Lijst met producten zijn Internet - Webdesign; Data processing - Software.
De hoofdactiviteit van Can Belgium is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Can Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Can Belgium, openstaande posities, locatie van Can Belgium op de kaart.

Can Belgium is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Can Belgium, company assigned to the tax number BE04058868408. The company Can Belgium is located at the address: Bataviastraat 1; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Data processing - Computers. List of products are Internet - Webdesign; Data processing - Software.
The main activity of Can Belgium is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Can Belgium is not available. You also can look at reviews of Can Belgium, open positions, location of Can Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Can Belgium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Can Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Can Belgium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Can Belgium, employees, financial statistics.