ATAF COMPU & CO

Contactgegevens ATAF COMPU & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATAF COMPU & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATAF COMPU & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mannenberg 165; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Telefoon (phone): 013 78 31 53; 013 78 32 70 (+32-013 78 31 53; 013 78 32 70) 013 78 31 53; 013 78 32 70 (+32-013 78 31 53; 013 78 32 70)

Fax (fax): 013 78 31 53 (+32-013 78 31 53) 013 78 31 53 (+32-013 78 31 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATAF COMPU & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATAF COMPU & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATAF COMPU & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATAF COMPU & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATAF COMPU & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATAF COMPU & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATAF COMPU & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATAF COMPU & CO
Products information ATAF COMPU & CO

BTW identificatienummer (tax): BE06585998535
Ondernemingsnummer: 3565582275
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in ATAF COMPU & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Data processing - Computers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATAF COMPU & CO
(Get full report from official database of BE for ATAF COMPU & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATAF COMPU & CO
Addition kinds of activities for ATAF COMPU & CO

22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
22820000. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
23399902. Hoovers (schort): vrouwen en missen ' | Hoovers (apron): women's and misses'
31619907. Schooltas | Satchels
34710107. Plating van metalen of gevormde producten | Plating of metals or formed products
35520107. Tekening frames, textiel | Drawing frames, textile
35850300. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij ATAF COMPU & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATAF COMPU & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATAF COMPU & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATAF COMPU & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO JETTE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Magazijnier - Nachtploeg (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde magazijniers, heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als magazijnier kan je instaan voor onderstaand takenpakket: - het picken van goederen; - het maken van karton; - het verpakken van goederen; - het sorteren van goederen; - het controleren van goederen; - ... Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - het aanvullen van goederen; - ....

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

Zoek naar antwoorden van ATAF COMPU & CO in sociale netwerken
Look for responds of ATAF COMPU & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATAF COMPU & CO. Laat een reactie achter voor ATAF COMPU & CO. ATAF COMPU & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATAF COMPU & CO. Leave a respond for ATAF COMPU & CO. ATAF COMPU & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATAF COMPU & CO op de google maps. Adres en contacten ATAF COMPU & CO
Location of ATAF COMPU & CO on the google maps. Address and contacts of ATAF COMPU & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come ATAF COMPU & CO ATAF COMPU & CO: FLGRAMYBEL SA | ERIC OSSAER | ?T NATUURHUISJE | BOSTANDJIS M | GANDA BOX

Other related companies as ATAF COMPU & CO: FLGRAMYBEL SA | ERIC OSSAER | ?T NATUURHUISJE | BOSTANDJIS M | GANDA BOX

ATAF COMPU & CO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATAF COMPU & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585998535. Het bedrijf ATAF COMPU & CO bevindt zich op het adres: Mannenberg 165; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Data processing - Computers. Producten gemaakt in ATAF COMPU & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATAF COMPU & CO is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATAF COMPU & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATAF COMPU & CO, openstaande posities, locatie van ATAF COMPU & CO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATAF COMPU & CO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATAF COMPU & CO, company assigned to the tax number BE06585998535. The company ATAF COMPU & CO is located at the address: Mannenberg 165; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Data processing - Computers. Products created in ATAF COMPU & CO were not found.
The main activity of ATAF COMPU & CO is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATAF COMPU & CO is not available. You also can look at reviews of ATAF COMPU & CO, open positions, location of ATAF COMPU & CO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATAF COMPU & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATAF COMPU & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATAF COMPU & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATAF COMPU & CO, employees, financial statistics.